Skip to content

Ryan Gosling si Margot Robbie vor fi protagonistii filmului „Barbie” regizat de Greta Gerwig. Filmul urmeaza sa fie lansat in 2023

Filmul „Barbie” cu Margot Robbie in rolul principal se afla in linie dreapta iar Ryan Gosling a intrat in negocierile finale pentru a-l juca pe Ken. Conform publicatiei Deadline, studiourile Warner Bros au revenit asupra deciziei de a-l avea pe Gosling in filmul regizat de Greta Gerwig.

Initial, Gosling a refuzat rolul din cauza programului foarte incarcat insa procesul de pre-productie al filmului s-a extins iar reprezentantii Warner Bros au fost insistenti asupra alegerii lui ca protagonist. De indata ce a aparut o fereastra in planurile sale, au fost reluate negocierile care se afla zilele acestea in stadiul final iar filmarile ar putea incepe in primele luni ale anului viitor.

Filmul care urmeaza sa fie lansat in 2023 este produs de Lucky Chap Entertainment, compania de productie a lui Margot Robbie care si-a dorit foarte mult acest rol. Se lucreaza alaturi de reprezentantii Mattel, compania care a creat papusa Barbie. 

Dupa 62 de ani de la aparitia papusii Barbie, filmul regizat de Greta Gerwig va fi prima productie de tip live-action care o va avea pe Barbie in rol principal.

Implicarea regizoarei Greta Gerwig a fost confirmata chiar de Robbie intr-un interviu acordat Variety in care a dezvaluit ca proiectul „vine cu o gramada de bagaj emotional. Si cu o multime de legaturi nostalgice. Insa vine si cu multe provocari care ma entuziasmeaza. Cand oamenii aud de Barbie, se gandesc ca stiu cum va arata filmul. Si cand aud ca Greta Gerwig il va regiza si va scrie scenariul, atunci isi dau seama ca nu sunt siguri de ce va urma.”

Robbie se refera la faptul ca Greta Gerwig a lucrat in ultimii ani la 2 productii care au avut un punct de vedere orientat spre feminism. In acelasi timp, Barbie a devenit un simbol al superficialitatii care este deseori blamat de adeptii ideologiei feministe pentru modul in care a creat standarde imposibil de atins pentru femei.

Gerwig, cunoscuta pentru „Lady Bird” si „Little Women”, a scris scenariul alaturi de Noah Baumbach care a lucrat recent la „Marriage Story”. Nu se cunosc detalii legate de povestea lui Barbie din film insa experienta lui Gerwig ar putea reaseza papusa in contextul social actual si in cultura pop. 

Recent, compania Mattel a lucrat intens pentru rebranduirea papusilor Barbie. Mai jos puteti descoperi strategiile de marketing utilizate in alegerea noilor modele.

Pe Robbie o veti vedea in perioada urmatoare in 3 filme care se afla momentan in stadiul de post-productie.

Margot a incheiat deja filmarile pentru noua productie a lui David O. Russell, alaturi de Christian Bale, John David Washington, dar si cu Rami Malek, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers, Robert De Niro, Michael Shannon si Taylor Swift. Momentan nu se cunosc nici titlul filmului si nici detalii legate de scenariu.

O veti vedea si in „Babylon”, film regizat de Damien Chazelle in care va juca rolul Clara Bow alaturi de Brad Pitt, Olivia Wilde si Tobey Maguire.

Anul viitor va fi lansat si „Asteroid City”, noul film al lui Wes Anderson care ii mai are in distributie pe Tom Hanks, Scarlett Johansson, Adrien Brody, Tilda Swinton si Bill Murray.

Gosling a incheiat filmarile pentru „The Gray Man”, un nou film regizat de Fratii Russo care va fi lansat pe Netflix. Productia areun buget de peste 200 de milioane de dolari si va depasi „The Irishman”, cel mai scump film realizat de Netflix pana acum.

Intentia celor de la Netflix este de a crea o franciza la o scala similara cu James Bond. Un prim pas a fost acela de a angaja echipa de regizori care a realizat filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei: „Avengers: Endgame”: fratii Anthony si Joe Russo.

„The Gray Man” spune povestea lui Court Gentry, asasin de profesie si fost angajat CIA, jucat de Ryan Gosling. Este blocat intr-un joc de-a soarecele si pisica cu un Lloyd Hansen, un fost coleg care il cauta constant. Scenariul va fi bazat pe cartea cu acelasi nume scrisa de Mark Greaney si publicata in 2009.

Intre timp, Ryan Gosling va produce si va aparea in “Project Hail Mary”, un film care va avea la baza cartea anuntata a lui Andy Weir, cel care a scris si “The Martian”, roman aparut in 2011 si ecranizat in 2015. 

Un alt proiect anuntat pentru perioada urmatoare pentru Gosling este si „Wolfman” in care va juca rolul unui prezentator de stiri care se infecteaza si isi incepe transformarea in omul-lup chiar in fata camerelor de luat vederi. Filmul se va asemana ca atmosfera cu thrillerul “Nightcrawler”, pelicula din 2014 cu Jake Gyllenhaal.

In curand va incepe filmarile si pentru „The Actor” in regia lui Duke Johnson.

Citește în continuare