Skip to content

Regé-Jean Page, Chris Evans si Ryan Gosling vor juca in „The Gray Man”, cea mai scumpa productie Netflix de pana acum. Va fi regizat de fratii Russo, echipa din spatele „Avengers: Endgame”.

Dupa succesul „Bridgerton” de la inceputul anului, Regé-Jean Page primeste aproape saptamanal cate un rol nou intr-o productie de mare anvergura. De data aceasta va juca alaturi de Ryan Gosling si Chris Evans in „The Gray Man”, cea mai scumpara productie Netflix de pana acum.

Productia va avea un buget de peste 200 de milioane de dolari si va depasi „The Irishman”, cel mai scump film realizat de Netflix pana la inceputul lui 2021.

Intentia celor de la Netflix este de a crea o franciza la o scala similara cu James Bond. Un prim pas a fost acela de a angaja echipa de regizori care a realizat filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei: „Avengers: Endgame”: fratii Anthony si Joe Russo.

„The Gray Man” spune povestea lui Court Gentry, asasin de profesie si fost angajat CIA, jucat de Ryan Gosling. Este blocat intr-un joc de-a soarecele si pisica cu un Lloyd Hansen, un fost coleg care il cauta constant. Scenariul va fi bazat pe cartea cu acelasi nume scrisa de Mark Greaney si publicata in 2009.

Momentan, nu a fost anuntat rolul pe care il va juca Regé-Jean Page insa actorul a fost confirmat ca fiind parte din distributie, alaturi de Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush si Julia Butters.

Filmarile vor incepe peste doua saptamani in Los Angeles pe baza scenariului adaptat de fratii Russo alaturi de Christopher Markus si Stephen McFeely.

Prima carte din seria „The Gray Man” urmareste misiunea lui Gentry prin Europa. Incearca sa isi salveze fostul sef, pe Sir Donald Fitzroy si familia acestuia, de Lloyd un membru al unei corporatii franceze. Lloyd vrea sa il omoare pe Gentry pentru a-i face pe plac presedintelui nigerian care isi doreste sa razbune asasinarea fratelui sau. In schimbul acestui favor, Lloyd ar primi conducerea unei tranzactii de un miliard de dolari.

Pana la finalul anului trecut, autorul american Mark Greaney a publicat noua carti, lucru care ar ajuta la crearea francizei pe care Netflix si-o doreste foarte tare. Cartile din seria „The Gray Man” sunt „On Target” (2010), „Ballistic” (2011), „Dead Eye”(2013), „Back Blast (2016)”, „Gunmetal Gray” (2017), „Agent in Place” (2018), „Mission Critical” (2019) si „One Minute Out” (2020).

Inaintea rolului Ducelui de Hastings din Brigderton, Rege-Jean Page a avut roluri in seriale cu buget redus si scurtmetraje festivaliere.

Page a debutat in 2005 in serialul „Casualty” si a continuat sa joace in televiziune pana la aparitia proiectului Bridgerton. A avut roluri recurente in serialele in „Waterloo Road” si „For the people” iar in filme a aparut in „Mortal Engines”, drama de epoca „Sylvie’s Love” si „Harry Potter si Talismanele Mortii”.

Dupa rolul Ducelui de Hastings din Bridgerton, Regé-Jean Page a primit nominalizari la premiile SAG si NAACP Image si a fost distribuit ca protagonist in „Dungeons & Dragons”, alaturi de Hugh Grant si Michelle Rodriguez.

Actorul se afla intr-o campanie si pentru a deveni noul James Bond. Momentan, casele de pariuri il dau castigator pe Tom Hardy, urmat de James Norton. Page ar fi a treia optiune in cadrul publicului.

Citește în continuare