Skip to content

Rege – Jean Page (Ducele Simon din Bridgerton) in campanie pentru noul James Bond. Alti actori care au devenit sex simboluri dupa serialele Shondei Rhimes

In Marea Britanie a inceput o campanie de promovare a actorului Rege-Jean Page, cel care il interpreteaza pe Ducele Simon din Bridgerton, in scopul de a fi luat in calcul pentru noul James Bond.

Se vorbeste de cativa ani ca noul James Bond ar putea fi si un actor de culoare, iar acum cand contractul lui Daniel Craig s-a incheiat, fanii fac presiuni cu petitii online si articole in social media pentru ca producatorii sa-l ia in calcul pe Page.

REGÉ-JEAN PAGE , BRIDGERTON Cr. LIAM DANIEL/NETFLIX © 2020

Pana la Craciun, cand a fost premiera filmului Bridgerton pe Netflix, Page era un actor nu foarte cunoscut nici in Marea Britanie, fara a fi anticipat notorietatea si simpatia lui la nivel mondial.

Rolul din Bridgerton pe care actorul l-a descris ironic in interviurile pe care le-a acordat post premiera drept “Fifty Shades of Grey mai glamoros translatat in epoca Regent” l-a asezat rapid intre cei mai sexy actori ai momentului.

Rege Jean Page are 30 de ani e orginar din Zimbabwe, mama lui e asistenta medicala, iar tatal preot englez. A venit la Londra ca sa faca scoala, mai are inca trei frati si intreaga lui familie e stabilita pe mai multe continente.

Page si-a facut debutul in teatru in Negutatorul din Venetia alaturi de Jonathan Pryce (Brazil, Tomorrow Never Dies, The Two Popes – pentru care a fost nominalizat la Oscar) . La momentul debutului a avut reactii exceptionale de la criticii britanici.

A mai jucat in alte seriale si filme de televiziune si nu e la prima colaborare cu echipa coordonata de Shonda Rhimes (care e producatorul filmului Bridgerton). In 2017 a fost distribuit in serialul ABC, For The People, care a fost anulat dupa doua sezoane.

Shonda Rhimes, unul dintre cei mai prolifici producatori de televiziune, are o intuitie foarte buna la actorii care pot deveni sex simbol.

In 2005, ea l-a distribuit pe Patrick Dempsey in Anatomia lui Gray, dupa ce actorul incercase multe alte roluri in seriale fara a fi distribuit. Dupa aparitia in serial, Dempsey a castigat un Glob de aur, roluri mari in filme pentru cinema, a devenit imaginea mai multor produse cosmetice si a fost numit de doua ori pe lista celor mai sexy barbati de la Hollywood.

In sezonul doi al unui alt serial creat de Shonda Rhimes, Scandal, aceasta l-a distribuit pe Scott Foley, in ipostazia viitorului iubit al personajului principal interpretat de Kerry Washington, un capitan al armatei americane. S-a dovedit pe parcursul campaniei de promovare ca Floey s-a aflat pe lista scurta pentru rolul lui Dempsey din Anatomia lui Gray doar ca actorul nu voia sa fie atat de mult timp legat de o productie tv si nu acceptase rolul. Peste ani, cu regretul ca nu a profitat de notorietatea pe care o aduc productiile Shondaland, la prima propunere Foley a spus da.

La momentul in care a aparut in Scandal, Foley era deja cunoscut si avea multe roluri in filme precum si o notorietate importanta (fusese printre altele casatorit cu Jennifer Gardner), dar odata cu Scandal i-a crescut si lui cota foarte mult, au aparut contractele publicitare pentru produse de beauty si nominalizarile in topurile celor mai sexy barbati.

Citește în continuare