Skip to content

Rege-Jean Page va avea rolul principal in „Dungeons & Dragons”. Dupa succesul Bridgerton, Page a devenit unul dintre cei mai cautati actori din Hollywood.

Dupa rolul convingator de barbat cuceritor din „Bridgerton”, Rege-Jean Page se afla in discutii pentru o parte din cele mai ravnite roluri ale momentului in Hollywood.

Publicatia Variety a anuntat ca Page va juca rolul principal in productia „Dungeons & Dragons”, o ecranizare a jocului de societate cu acelasi nume care a devenit foarte popular in SUA.

Distributia Dungeons & Dragons ii include pe Chris Pine, Michelle Rodriguez si Justice Smith.

Filmul bazat pe jocul Hasbro care a devenit o franciza de succes in ultimii 40 de ani va fi regizat Johnathan Goldstein si John Francis Daley. Vor lucra pe scenariul scris de Michael Gilio. Goldstein si Daley au mai lucrat impreuna pentru „Spider Man: Homecoming”, „Game Night” si cele doua filme „Horrible Bosses”.

Dungeons & Dragons este cunoscut pentru jocurile care includ vanatori de comori, campaniile de razboi pe echipe intr-un univers imaginar care imbina oameni, elfi, orci si sute de alte creaturi. Jocul foloseste zaruri multidirectionale si este supravegheat de o gazda cunoscuta sub numele de Dungeon Master. Momentan nu se stie daca adaptarea filmului va fi un film fantastic, plasat in intregime in lumea jocului sau daca va incorpora aspectele de povestire si joc.

„Bridgerton” a fost vazut de peste 82 de milioane de conturi Netflix din intreaga lume si a devenit cel mai vizionat serial de pe platforma.

Succesul Bridgerton i-a adus lui Page mai multe oportunitati. Pentru inceput, va gazdui una dintre cele mai populare emisiuni de divertisment din SUA – Saturday Night Live. Intre timp a fost nominalizat drept „Cel mai bun actor” la Image NAACP Awards, Satellite Awards si Screen Actors Guild Awards iar platforma IMDB l-a numit „Breakout star”-ul anului, o mentiune care accentueaza actorul care ar putea deveni noul superstar din Hollywood.

Actorul a fost vehiculat ca fiind in discutii pentru doua roluri importante: viitorul James Bond si inlocuitorul lui Chad Bosewick in „Black Panther”.

Inaintea rolului Ducelui de Hastings din Brigderton, Rege-Jean Page a avut roluri in seriale cu buget redus si scurtmetraje festivaliere.

Page a debutat in 2005 in serialul „Casualty” si a continuat sa joace in televiziune pana la aparitia proiectului Bridgerton. A avut roluri recurente in serialele in „Waterloo Road” si „For the people” iar in filme a aparut in „Mortal Engines”, drama de epoca „Sylvie’s Love” si „Harry Potter si Talismanele Mortii”.

Intre timp, Shondaland, producatorii Brigderton lucreaza la al doilea sezon al serialului si au anuntat numele actritei care va juca rolul principal.

Actrita Simone Ashley, cunoscuta pentru aparitiile in „Sex Education” si „Because the night” va juca rolul principal in al doilea sezon Bridgerton alaturi de Jonathan Bailey.

Scenariul va fi bazat pe cartile Juliei Quinn si se va concentra pe incercarea lui Anthony Bridgerton, jucat de Bailey, de a-si gasi o sotie potrivita cu statutul sau social si financiar. Simone Ashley o va interpreta pe Kate Sharma, posibila sotie a lui Anthony care nu suporta mitocanii de tipul lui Bridgerton.

Cartea „Vicontele care m-a iubit” din seria Bridgerton va fi folosita drept inspiratie pentru serialul creat de Shonda Rhimes si Chris Van Dusen.

Citește în continuare