Skip to content

Tot ceea ce se stie despre Bridgerton sezonul 2. Netflix nu confirma un nou sezon, dar actorii au recunoscut ca filmarile continua

update 21 ian 2021. Netflix a confirmat sezonul 2, cu filmari in primavara aceasta

Cum era de asteptat, prima colaborare intre Shonda Rhimes si Netflix e si unul dintre cele mai de succes seriale produse de reteaua americana.

Bridgerton a fost vazut deja in 63 de milioane de locuinte in doar o luna de la lansare devenind cel de-al 5-lea mare succes in termeni de spectatori, al retelei Netflix, din toate timpurile.

Desi Netflix nu a confirmat in niciun fel continuarea serialului, actorii – care se afla intr-o serie lunga de interviuri la toate marile retele tv din America, precum si la publicatii glossy – au lasat clar sa se inteleaga ca va fi si un sezon doi, ba chiar mai mult de atat.

In primul rand, seria de carti care sta la baza serialului, romane scrise de Julia Quinn, are 8 carti fiecare avand in prim plan cate un membru al familiei Bridgerton. Primul sezon nu a acoperit nici toata actiunea din primul roman, dar a creat spatiu pentru dezvoltarea tuturor personajelor din familie.

Apoi, pentru ca in America sunt publice locurile unde se filmeaza si ce se filmeaza, fiind prin lege publicate pe un site al sindicatului actorilor, in februarie anul trecut aparea pe siteul Production weekly ca deja se lucreaza la sezonul 2. Filmarile au fost intrerupe insa de pandemie pana la primavara, dar exista o confirmare indirecta a continuarii serialului.

Cel mai mediatizat dintre actorii primului sezon, actorul Rege-Jane Page – interpretul Ducelui de Hastings, Simon – a marturisit in interviuri ca “povestea nu e chiar despre fericire in paradis. Personajul meu si Daphne s-au casatorit foarte tineri, iar iubirea e un lucru care evolueaza, vor avea multe de invatat pe parcurs. Cred ca va fi amuzant sa-i vedem cum se descurca in continuare.”

Page, care pana la Bridgerton, era un actor foarte sobru si serios in special cu productii in teatru britanic, iar peste noapte a devenit un sex simbol gratie multor secvente sexy din serial, a fost foarte autoironic in toate interviurile.

Intr-o conversatie cu Jimmy Kimmel a povestit cum parintii lui (tatal lui e preot) au tot inventat scuze pentru neamurile cu care vedeau primele episoade ca sa mai iasa din camera de vizionare la momentele in care actorul era dezbracat.

Rege Jean Page incadreaza Bridgerton drept un mix dintre Jean Austen, Gossip Girl si ceva din Fifty Shades of Gray si sustine ca munca pentru acest serial nu il va impiedica sa continue si activitatea in teatru, care momentan e suspendata din cauza pandemiei.

Scriitoarea Julia Quinn, absolventa de Harvard cu diploma in Istoria Artei, are in aceasta serie 8 romane, primul sezon de Bridgerton ocupandu-se doar de cartea The Duke and I.  

In serie mai urmeaza The Viscount Who Loved Me, care se concentreaza pe fratele mai mare al lui Daphne, Anthony Bridgerton (interpretat in serial de Jonathon Bailey), iar Phoebe Dynevor – interpreta lui Daphne Bridgerton – a lasat si ea sa se inteleaga ca va fi o continuare: “Daca ne luam dupa carti, va veni acum randul lui Anthony” a spus actrita in interviurile acordate odata cu succesul seriei. Abia astept sa vad ce se va intampla mai departe, si mai ales daca Daphne se amesteca in viata lui Anthony, asa cum el s-a tot implicat in viata ei.”

Producatorul serialului Chris Van Dusen a starnit si el asteptarile publicului specificand ca sunt 8 frati in familia Bridgerton si ca echipa de scenaristi e preocupata sa creeze identitati si povesti pentru fiecare dintre ei.

Date fiind problemele pandemice, dar si desfasurarea impresionanta de forte pentru realizarea acestui serial (care are o fabrica de costume pe platourile de filmare ca sa faca fata numarului impresionant de costume care trebuie create pentru fiecare episod), cel mai probabil vom vedea sezonul 2 in 2022.

Citește în continuare