Skip to content

Primul trailer al filmului „Official Competition” cu Penelope Cruz si Antonio Banderas in rolurile principale.

Dupa un teaser de 48 de secunde lansat in luna iulie, producatorii filmului „Official Competition” au facut public primul trailer oficial al lungmetrajului care ii are pe Penelope Cruz si Antonio Banderas.

La doua luni dupa lansarea filmului in festivalurile internationale, producatorul spaniol The Mediapro Studio si distribuitorul britanic Protagonist Pictures au anuntat lansarea in cinematografele europene a uneia dintre cele mai apreciate pelicule proiectate la Festivalul de Film de la Venetia. Astfel „Official Competition” va fi lansat incepand cu 25 februarie, momentan nu exista informatii oficiale legate de premiera in Romania.

Filmul este regizat de Mariano Cohn si Gastón Duprat, doi creatori argentinieni cunoscuti pentru productii arthouse. Scenariul a fost scris de regizori si de Andrés Duprat.

Trailerul de un minut si jumatate prezinta principalele fire narative ale filmului. „Official competition” este poveste unui om de afaceri miliardar care isi doreste sa realizeze un film prin care sa-si scrie numele in cartile de istorie. Astfel, o angajeaza pe Lola Cuevaz, o regizoare care a castigat un Palme d’Or la Cannes – rol jucat de Penelope Cruz – pe Félix Rivero, o vedeta de la Hollywood – rol interpretat de Antonio Banderas – si Ivan Torres (jucat de Oscar Martínez).

Un conflict se naste intre Rivero si Torres care sunt enorm de talentati dar au ego-uri si mai mari decat talentul. Pentru a le inspira o atitudine plina de smerenie inaintea inceperii filmarilor, Lola inventeaza o serie de provocari din ce in ce mai imaginative. 

Mai jos puteti urmari trailerul.

Cruz si Banderas au mai jucat impreuna in „Dolor y Gloria” si „I’m so excited”, ambele fiind regizate de Pedro Almodovar. 

Penelope Cruz are o colaborare de lunga durata cu Pedro Almodovar,primul film impreuna fiind din 1999.

Actrita a inceput colaborarea cu Pedro Almodovar in “All About My Mother” (1999), si apoi au urmat “Broken Embraces” (2009), “La concejala antropofaga” (2009), “Volver” (2006), “Los amantes pasajeros” (2013) si, cel mai recent, Dolor y Gloria (2019).

Intr-un interviu acordat The Guardian in 1999, Penelope Cruz il nominalizeaza pe Almodovar drept cea mai importanta figura masculina din viata sa, dupa tatal sau, care i-a schimbat fundamental parerea despre lume, dar si cariera: “El mi-a schimbat felul in care am privit lumea inainte chiar sa il cunosc”, datorita filmelor numeroase semnate de regizor pe care actrita le-a vazut in adolescenta la cinema.

In toamna aceasta, a aparut Cruz a aparut in „Madres Paralelas”, noul film al lui Almodovar care i-a adus trofeul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Venetia. Filmul a creat numeroase controverse din cauza posterului care a fost cenzurat pe Instagram.

Intre timp, Penelope Cruz va juca si in „L’immensita”, noul film regizat de Emanuele Crialese.

Scris de Emanuele Crialese, Francesca Manieri („The First King”) si Vittorio Moroni („Terraferma”), filmul „L’immensita” va prezenta portretul intim al unei familii italiene din anii 1970, intr-un moment de cotitura. Actrita premiata la Oscar, Penelope Cruz, o va interpreta pe Clara, o mama care va fi „in centrul acestei povesti”.

Citește în continuare