Skip to content

Casa aventurilor lui Kevin din “Singur acasa” este disponibila pentru inchiriat pe Airbnb. Licitatia pentru o noapte de cazare incepe de la 25 de dolari

Fanii seriei „Singur acasa” au ocazia unei experiente in prag de sarbatori: Casa aventurilor lui Kevin va fi disponibila de inchiriat, pentru o singura noapte, iar licitatia porneste de la 25 de dolari, in data de 12 decembrie, prin Airbnb.

Casa vine la pachet cu o serie de experiente similare cu cele pregatite de Kevin, cu capcane, o intalnire cu o tarantula adevarata si cea mai buna pizza din Chicago. Oaspetii vor fi intampinati de actorul care a jucat rolul lui Buzz, fratele mai mare al lui Kevin. Licitatia pentru cazarea de o noapte incepe marti, 7 decembrie, la ora 11:00.

Comedia americana a fost scrisa si produsa de John Hughes si regizata Chris Columbus. Primele doua filme din seria Home Alone i-au avut in rolurile principale pe Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Tim Curry, Brenda Fricker si Catherine OHara.

La inceputul anilor 90’, Macaulay Culkin a jucat in primele doua versiuni ale Home Alone, Home  Alone Christmas si Home Alone 2: Lost in New York. De atunci, au existat trei spin-off-uri fara vedeta, cele mai recente fiind Home Alone 4: Take Back the House si Home Alone: The Holiday Heist.

Prima versiune a fost lansata pe 10 noiembrie 1990 si a avut incasari de 476,7 milioane de dolari in intreaga lume. Varianta a dou a fost filmata din decembrie 1991 pana in mai 1992 in Chicago si New York, inclusiv la Rockefeller Center si la World Trade Center. Comedia plina de aventuri a fost lansata pe 20 noiembrie 1992 si a avut incasari de peste 173 milioane de dolari in Statele Unite, fata de un buget de 28 de milioane de dolari. „Home Alone 3”, o continuare cu o distributie de personaje noi, a fost lansat in anul 1997.

Oferta face parte dintr-o promotie a sezonului de vacanta a noului remake Disney+, „Home Sweet Home Alone”. Casa prezentata in film s-a vandut in 2012 cu 1,5 milioane de dolari. De asemenea, cei care vor castiga licitatia, vor primi si LEGO-ul cu “Home Alone”, format din 3755 de piese.

Din 12 noiembrie pe Disney + se poate vedea un nou fim din seria Home Alone, care e deja controversat, regizorul seriei initiale, Chris Columbus, considerand noul film „o insulta a artei cinematografice”.

Din actuala productie “Singur acasa” fac parte Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt), Rob Delaney din Catastrophe, iar din seria originala “Home Alone”, Devin Ratray – cel care a interpretat rolul lui Buzz McCallister. In rolul tanarului care intra in tot felul de situatii neprevazute este Archie Yates, cunoscut publicului din rolul jucat in filmul Jojo Rabbit, insa nu il va chema Kevin, ci Max Mercer. De asemenea, numele oficial al filmului este Home Sweet Home Alone. Imagini din noul Home Alone mai jos.

Citește în continuare