Skip to content

(Galerie foto) Palatul Kensington a facut publica imaginea de pe felicitarile de Craciun ale Ducilor de Cambridge. Cum au aratat cardurile din ultimii ani.

Printul William si Kate Middleton au postat pe conturile lor de social media fotografia care va aparea anul acesta pe toate cardurile de Craciun pe care familia le va trimite colaboratorilor si prietenilor.

Imaginea aleasa e din vara si, desigur, include intrega familie cu George, Charlotte si Louis.

2021

Imaginea facuta public de Palatul Kensington a fost realizata in vacanta in Iordania si face parte din albumul de familie, toata familia fiind imbracata casual, ca de vacanta, cu Printul William in pantaloni trei sferturi si Kate intr-o rochie kaki ca pentru o tinuta informala.

Locul din aceasta fotografie este insa unul foarte special pentru Kate pentru ca o parte din copilarie a petrecut-o in Iodania in momentul in care tatal sau, Mike, lucra pentru British Airways.

Nu se stie foarte exact cand a fost intreaga familie anul acesta in vizita in Iordania pentru ca a fost o vacanta privata, dar ultima vizita oficiala a lui William a fost in 2018.

Imaginea aleasa este insa opusul celei care a fost anul trecut pe felicitarea de Craciun a Ducilor de Cambridge, atunci, din cauza interdictiilor in pandemie, familia s-a fotografiat la Anmer Hall, casa lor din Norfolk.

2020

Iata alte cateva carduri de Craciun in care au fost protagonisti Ducii de Cambridge sau printul William in copilarie.

Citește în continuare