Skip to content

Jared Leto si Anne Hathaway vor juca impreuna in miniseria WeCrashed. Serialul despre una dintre companiile inovatoare care au transformat ideea de spatiu de lucru intr-un birou deschis va fi disponibil pe Apple TV+

foto Profimedia

Povestea companiei WeWork, condusa de Adam Neumann, va avea si o versiune cinematografica, cu Jared Leto si Anne Hathaway in rolurile principale, denumita „WeCrashed”. Seria va aparea pe 18 martie 2022.

WeWork este una dintre companiile inovatoare care au transformat ideea de spatiu de lucru intr-un birou deschis, pentru toata lumea. Ideea apartine unor prieteni, Adam Neumann si Miguel McKelvey, care in 2010 au fondat aceasta companie. Noua idee de afaceri a crescut exponential, acestia gandind si programe de socializare pentru angajatii care petreceau timp intr-un astfel de birou deschis. Mai multe companii au investit in aceasta afacere, insa la aproximativ 10 ani de la lansare, lucrurile au inceput sa se inrautateasca.

O investigatie jurnalistica semnata de The Guardian in 2019 mentiona ca a primit informatii  conform carora „calatoriile cu avionul privat ar putea fi implicat un transport accidental de marijuana peste granitele internationale, sotia lui Adam Neumann ar fi concediat angajatii pentru nepotrivire de caracter”, si multe alte neclaritati. Neumann a demisionat din functia de CEO in septembrie 2021, insa dubiile inca planeaza asupra modului in care aceasta companie a crescut.

Povestea cinematografica il va urmari Neumann, interpretat de Jared Leto, in timp ce sotia sa Rebekah, implicata in compania sotului ei in calitate de director de brand si de impact, precum si de supravegherea programului de educatie WeGrow – va fi interpretata de Anne Hathaway.

Conform publicatiei Tatler, cele doua vedete fac parte si din echipa de producatori executivi ai seriei, care a fost creata si scrisa de Lee Eisenberg si Drew Crevello, cunoscute pentru „The Office” si „X-Men: First Class”.

Platformele de streaming acorda din ce in ce mai multa atentie scandalurilor facute publice de mass-media, si Netflix urmand sa difuzeze curând „Inventing Anna”, povestea influencer-ului care a deplapidat sute de mii de dolari, dar si povestea „The Dropout”, despre fondatoarea Theranos Elizabeth Holmes.

Cunoscuta producatoare Shonda Rhimes revine pe Netflix cu „Inventing Anna”, povestea reala a unei jurnaliste care investigheaza cazul Annei Delvey, o mostenitoare din Germania celebra pe Instagram, care a furat atat inimile, cat si banii celor din lumea mondena din New York.

Povestea urmareste indeaproape investigatia jurnalistica si legatura care se formeaza intre Anna si jurnalista, o legatura care devine contradictorie, intunecata si amuzanta in timp ce Anna isi asteapta procesul, iar jurnalista se afla intr-o cursa contra cronometru pentru a raspunde la intrebarea care se afla pe buzele elitelor din New York: cine este Anna Delvey? 

Jennifer Lawrence si regizorul Adam McKay se vor reuni pentru filmul „Bad Blood” produs de Apple Studios. Productia spune povestea celei mai tinere miliardare care a creat un imperiu din fraudarea sistemului medical.

Apple Original Films a anuntat inceperea productiei pentru filmul „Bad Blood” care o va avea ca protagonista pe Jennifer Lawrenece in rolul lui Elizabeth Holmes.

Adam McKay va fi scenarist, regizor si producator principal al filmului, alaturi de Apple Studios si Legendary Pictures. Printre producatori se vor afla si una dintre companiile lui Lawrence dar si actorul Will Ferrell. 

Desi se afla in lucru din 2016, proiectul a fost anuntat in timp util pentru a sustine lansarea comediei „Don’t Look Up”, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului pe Netflix, avand o distributie impresionanta cu numerosi castigatori si nominalizati la Oscar.

Scenariul va fi bazat pe articolul „Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley” al jurnalistului castigator de Pulitzer, John Carreyrou care a scris prima investigatie pe tema fraudelor comise de Holmes si asociatii sai.

Citește în continuare