Skip to content

Arnold Schwarzenegger, transformat in Zeus pentru posterul unui proiect misterios. Anul acesta va juca rolul presedintelui american in „Kung Fury 2”.

Cunoscut pentru rolurile memorabile din filme de actiune, Arnold Schwarzenegger si-a surprins urmaritorii de pe Instagram cu o transformare in Zeus, zeul suprem al lumii antice.

Momentan nu se stie daca este vorba despre un rol intr-un nou film sau o reclama, singurul indiciu pe care il ofera posterul lui Schwarzenegger este luna februarie 2022. Imaginea il prezinta cu parul si barba gri, imbracat intr-o armura metalica in care ii este evidentiata musculatura superioara. Efectele speciale adaugate fotografiei augmenteaza efectul de super-erou pe care il are actorul american de origine austriaca.

Presa americana a facut mai multe speculatii pe marginea transformarii lui Schwarzenegger, se oscileaza intre o reclama pentru Super Bowl sau un nou film Disney cu zeii din Grecia Antica.

O teorie a jurnalistilor de la IGN este ca ar putea fi vorba de un film sau un serial in care actorul va juca rolul lui Zeus. Mai exact, se considera ca ar fi vorba de o continuare a filmului „Percy Jackson: Sea of Monsters”. Se stie ca Disney+ are in lucru un nou proiect bazat pe seria de romane scrise de Rick Riordan, al treilea film va avea in centrul actiunii legenda Blestemului lui Titan.

La finalul lui 2019, inainte de inceperea pandemiei, Riordan se afla in discutii cu Disney pentru o adaptare de tip live-action a romanului. Recent, autorul a confirmat ca povestea va fi adaptata pentru Disney+ intr-un serial in care eroul principal al primului sezon va fi Hotul de Fulgere. Din moment ce Zeus este zeul fulgerelor, aparitia lui Schwarzenegger intr-un astfel de context ar fi mai mult decat potrivita, mai ales ca inainte de a deveni actor, a castigat de 7 ori concursul de bodybuilding Mr. Olympia care premiaza performantele fizice „demne de zeii Greciei Antice”.

Publicatia Men’s Health a interpretat anuntul lui Arnold ca fiind un teaser pentru o reclama care va fi difuzata in cadrul pauzei Super Bowl ce va avea loc in seara de 13 februarie. Supozitia lor ar putea fi bazata si pe comentariul lasat pe Instagram de catre Joseph Baena, fiul lui Schwarzenegger cu Mildred Patricia Baena, care i-a scris in dreptul imaginii: „Oh, zeul cerului, te rog, binecuvanteaza-mi pompa astazi!”. In acest caz, referinta ar putea fi la o reclama pentru un lant de benzinarii.

Actorul a mai aparut anterior in reclame cu buget urias difuzate la Super Bowl – programul TV cu cea mai mare audienta din istoria Statelor Unite – inclusiv in 2014 pentru Bud Light si in 2017 pentru Mobile Strike.

Motivul pentru care transformarea lui Schwarzenegger este misterioasa vine din profilul de IMDB al actorului in care sunt listate viitoarele productii in care va aparea, filme si seriale deopotriva.

Dupa aparitia in „Terminator: Dark Fate” care a fost lansat in cinematografe in 2019, pe Arnold il veti vedea in curand in primul sau film lansat in ultimii 3 ani. Va juca rolul Presedintelui american in comedia „Kung Fury 2” in regia lui David Sandberg, din distributie mai fac parte si Michael Fassbender si Alexandra Shipp.

Anul acesta va mai aparea in serialul „Utap” si va filma „Triplets”, o continuare a filmului „Twins” din 1988 in care va juca alaturi de Eddie Murphy si Danny DeVito. 

Ulterior, in programul lui Arnold apar productiile „Legenda lui Conan” unde va relua unul dintre cele mai memorabile roluri ale carierei sale intr-o continuare a filmului din 1982 si serialul „Outrider” unde este posibil sa joace rolul unui proscris.

In timp ce alti actori ajunsi la varsta de 74 de ani isi incetins ritmul de lucru, Arnold Schwarzenegger este la fel de activ ca intotdeauna si are o viata foarte ocupata.

Pe langa cariera de actor, cu un portofoliu de peste 80 de filme, jocuri video si animatii in care si-a imprumutat vocea, Schwarzenegger a avut succes si ca politician, fiind ales de 2 ori in guvernul american ca reprezentant al statului California din 2003 pana in 2011. Dupa pauza de 8 de ani de Hollywood, a revenit in continuarea „Terminator: Genisys” si doua blockbustere de succes din seria „The Expendables”.

La finalul anului trecut, Arnold a finalizat divortul de fosta lui sotie, Maria Shriver, la 10 ani dupa despartirea de aceasta. Zilele trecute a fost implicat intr-un accident rutier in care SUV-ul pe care il conducea, GMC Yukon s-a ciocnit cu o Toyota Prius. Ulterior, actorul a fost fotografiat mergand pe bicicleta prin Los Angeles, dupa ce i-a fost suspendat carnetul de conducere.

Intre timp, Netflix va produce o serie animata bazata pe scenariul „Terminator”.

Va explora universul uneiadintre cele mai importante povesti SF ale timpurilor noastre in moduri pe care nu le-ati mai vazut pana acum. Abia asteptam ca fanii sa descopere acest capitol uimitor din batalia dintre masini si oameni”, spune John Derderian, vicepresedinte Netflix.

Citește în continuare