Skip to content

“Terminatorul” se intoarce, de data aceasta sub forma unui desen animat. Este vorba despre un serial animat, care va fi produs de Netflix

Proiectul este abia la inceput si Netflix a anuntat ca a incheiat un parteneriat cu Skydance, compania care detine drepturile productiei.

Mattson Tomlin va sta in spatele seriei animate, in calitate de producator executiv si showrunner. El este cel care a scris scenariul pentru filmul “Project Power”, de pe Netflix, cu Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt si Dominique Fishback. De asemenea, este unul dintre scenaristii din urmatorul film din seria “Batman”, ce urmeaza a fi lansat anul viitor.

„Oricine imi cunoaste scrisul stie ca imi place sa imi asum riscuri si ca merg acolo unde imi dicteaza inima. Sunt onorat ca Netflix si Skydance mi-au oferit ocazia sa lucrez la ‘Terminator’ intr-un mod foarte curajos, care incalca regulile si submineaza asteptarile”, spune Mattson Tomlin.

“’Terminator’ spune una dintre cele mai importante povesti SF ale timpurilor noastre. Noua serie animata va explora universul in moduri pe care nu le-ati mai vazut pana acum. Abia asteptam ca fanii sa descopere acest capitol uimitor din batalia dintre masini si oameni”, spune John Derderian, vicepresedinte Netflix.

“Terminatorul” este un film stiintifico-fantastic si de acțiune din 1984 regizat si scris de James Cameron. Din distributie fac parte Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton si Michael Biehn.

Acțiunea filmului se desfasoara in 1984 si introduce conceptul de „Terminator”, mai exact personajul principal (Arnold Schwarzenegger), un asasin cyborg trimis inapoi in timp din anul 2029 de catre o rasa de masini controlate de inteligenta artificiala Skynet. Scopul este exterminarea rasei umane. Misiunea Terminatorului este sa o ucida pe Sarah Connor (Linda Hamilton) al carui fiu va conduce miscarea de rezistenta impotriva masinilor. Un om, pe nume Kyle Reese (Michael Biehn), este trimis inapoi in trecut pentru a o proteja pe Sarah.

Dupa filmul din anul 1984, au urmat inca cinci filme in aceeasi serie: Terminator 2: Judgment Day (1991), Terminator 3: Rise of the Machines (2003), Terminator Salvation (2009), Terminator Genisys (2015) si Terminator: Dark Fate (2019).

Despre penultimul film din seria Terminator puteti citi mai multe aici:

Citește în continuare