Skip to content

HBO Max se lanseaza in Romania pe 8 martie. Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se afla titluri recente precum „The Matrix Resurrections”, „Dune” si „King Richard”

HBO Max se lanseaza in Romania pe 8 martie, iar noua platforma aduce titlurile preferate ale cinefililor de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum si de la alte studiouri.

De asemenea, platforma online va oferi cele mai noi filme de la Warner Bros., care vor fi disponibile pe HBO Max, fara niciun cost suplimentar, la doar 45 de zile dupa lansarea in cinematografe. Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se afla titluri recente precum „The Matrix Resurrections”, „Dune” si „King Richard”

Abonatii vor putea urmari noi seriale Max Originals, precum „Station Eleven”, „Peacemaker”, sezonul 2 din „Raised by Wolves” si „Sex Lives of College Girls”. Lista serialelor Max Originals europene care vor fi disponibile pe platforma include: „Ruxx”, „Todo Lo Otro”, „Kamikaze”, „Lust”, „The Thaw”, „The Informant” si „Garcia!”. Printre titlurile pentru copii se numara „Teen Titans Go!”, „The Amazing World of Gumball”, „Looney Tunes Cartoons” si „Cocomelon”.

Lansarea din 8 martie continua expansiunea HBO Max in alte 15 tari europene, ajungand la 61 de teritorii la doar 2 ani de la aparitia noului canal media. HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive si platforme, inclusiv smart TV-uri, pe dispozitive de streaming, console de jocuri, telefoane mobile, tablete, dar si online la http://www.hbomax.com. HBO Max va fi disponibil si prin partenerii autorizati (furnizori de servicii CATV, DTH si IPTV).

Pentru abonatii HBO GO deja existenti sau cei noi, va exista o reducere de 33% din pretul lunar pe toata durata abonamentului lor, iar compania a anuntat mai multe discounturi pentru plata in avans. Noul abonament lunar HBO Max va fi 4.99 euro/luna, iar cu reducerea pentru utilizatorii HBO GO,  pretul se va reduce la 3.30 euro/luna.

HBO Max ofera fanilor o experienta de vizionare imbunatatita. Caracteristicile tehnice includ personalizarile a pana la 5 profiluri, 3 streamuri simultane, numar nelimitat de dispozitive inregistrate pentru fiecare abonament, sunet 5.1 surround, Dolby Atmos si anumite titluri disponibile in 4k.

Desi platforma este relativ recenta, publicul larg deja stie de notorietatea ei, mai ales dupa ce in 2020, la finalul unui an in care cinematografele au stat mai multe inchise decat deschise, studiurile Warner Bros au anuntat o schimbare majora. Toate filmele care au fost programate sa fie lansate in 2021, au aparut direct pe HBO Max, concomitent cu premiera din cinematografe, acolo unde a fost posibil.

Primul film foarte asteptat care a fost lansat direct pe HBO Max a fost “Wonder Woman 1984”, care a debutat pe serviciul de streaming HBO Max pe 25 decembrie, timp de o luna, fara costuri suplimentare pentru abonati.

„Wonder Woman 1984”, filmul american cu supereroi bazat pe personajul Wonder Woman de la DC Comics, a avut premiera in cinematografe la nivel international, unde HBO Max nu era disponibil, cu o saptamana mai devreme, pe 16 decembrie.

Decizia de a renunta la o lansare normala in cinematografe a fost una surprinzatoare deoarece „Wonder Woman 1984” era preconizat a fi unul dintre cele mai importante filme din 2020, cu potentialul de a obtine peste 1 miliard de dolari din vanzarea de bilete.

Citește în continuare