Skip to content

Printul Harry in prima aparitie publica in acest an a fost alaturi de Serena Williams. Cei doi au vorbit despre consilierii care-i ajuta in problemele legate de sanatatea mintala

Harry si Serena, care este o prietena de lunga durata a lui Meghan Markle si a participat la nunta regala a cuplului in mai 2018, s-au alaturat pentru un eveniment virtual in cadrul caruia au vorbit despre „cultivarea puterii Fitnessului Mental printr-un angajament indraznet fata de munca Interioara”.

Printul Harry, in vârsta de 37 de ani, a declarat ca „se confrunta cu epuizarea” si a incurajat spectatorii sa isi faca timp pentru a se concentra pe propria bunastare.

Intr-un moment de inceritate, Harry a spus ca isi da seama cât de dificil poate fi acest lucru: „Ingrijirea de sine este primul lucru care pica. Sunt fericit sa recunosc asta – ca sot, ca tata”, dar a precizat ca isi rezerva o fereastra de timp de 30 pâna la 45 de minute in fiecare dimineata pentru a se concentra asupra sa.

„Bine, unul dintre copii a plecat la scoala. Celalalt trage un pui de somn. Exista o pauza in programul nostru”, a spus el. „Este ca si cum, bine, este fie pentru antrenament, fie pentru a scoate câinele la plimbare, iesi in natura, poate pentru a medita”.

De asemenea, el i-a spus Serenei ca „timpul pentru mine” trebuie sa fie un obicei care sa faca parte din rutina zilnica la fel de mult ca si spalatul pe dinti. Serena a raspuns cu un zâmbet: „Am putin de lucru”.

„Stiu ca glumesc mult, dar Harry este de fapt, unul dintre antrenorii mei, ori de câte ori il vad, imi rezolva toate problemele din viata”, a spus vedeta de tenis, adaugand “Am nevoie de mai multe probleme de rezolvat. Când pot sa vin la tine? Pentru ca tu intotdeauna imi gasesti solutii.”

Serena a mai impartasit ca Printul Harry i-a facut cunostinta cu un antrenor de sanatate mintala pe care „s-a sprijinit temeinic”, aplicând ajutorul acestora atât in rolul ei in afaceri, cât si pe terenul de tenis.

In calitate de persoana care angajeaza oameni cu fundatia Archewell a lui si a lui Meghan, Harry a spus ca este important sa le acorde oamenilor timp pentru a se concentra asupra vietii personale.

Dupa ce s-a retras anul trecut din rolul sau de membru activ al familiei regale, ducele de Sussex a devenit director de impact al companiei de coaching si sanatate mintala BetterUp Inc. in martie 2021.

„Intentionez sa ajut la crearea unui impact in vietile oamenilor”, a declarat pentru Wall Street Journal printul Harry, care a fost deschis in legatura cu luptele sale cu sanatatea mintala. „Coachingul proactiv ofera posibilitati nesfârsite de dezvoltare personala, o mai mare constientizare si o viata mai buna pe toate planurile.”

Citește în continuare