Skip to content

Celine Dion va concerta la Paris in ciuda zvonurilor privind starea de sanatate. Producatorii show-ului au confirmat datele din septembrie pentru concertele din capitala Frantei

Celine Dion sufera de spasme musculare persistente care o impiedica sa cânte. Spectacolul ei din Las Vegas si turneul ei din SUA au fost anulate, dar prea din Franta sustine ca datele concertelor de la Paris sunt mentinute.

Dion a fost nevoita sa isi anuleze turneul american programat pentru primavara, la doar câteva luni dupa ce si-a anulat, din aceleasi motive, spectacolul din Las Vegas. Recuperarea „dureaza mai mult decât se astepta”, preciza la momentul respectiv comunicatul oficial. Acest lucru a alimentat zvonurile despre starea ei de sanatate si i-a facut pe fani sa se ingrijoreze cu privire la turneul ei european.

Cu toate acestea, duminica, 6 februarie, doua persoane apropiate cântaretei au asigurat in coloanele cotidianului Le Parisien ca „Celine va ajunge la Paris la sfârsitul lunii mai pentru a se instala in timpul concertelor sale europene”. Potrivit acestora, turneul european planificat va avea loc: „Abia asteapta sa se intoarca pe scena. Asteapta de doi ani. Datele de la Paris sunt, bineinteles, inca valabile.

Arena La Défense din Paris, unde Céline Dion va concerta in perioada 16-24 septembrie 2022 pentru sase concerte din cadrul turneului sau „Courage World Tour”, a confirmat sosirea sa pentru ziar.

De mai multe luni, sanatatea mintala a cântaretei, care si-a pierdut mama in urma cu doi ani, a fost, de asemenea, un motiv de ingrijorare.

In urma cu câteva saptamâni, Celine Dion a postat pe contul sau de Instagram un mesaj pe care l-a adresat regretatului ei sot, la aniversarea mortii acestuia, pentru a-i aduce un omagiu. Mesajul a fost postat cu o zi inainte ca ea sa anunte anularea turneului sau din SUA

“As minti daca as spune ca ma simt bine. Ma gândesc la tine de cel putin o suta de ori pentru ca, in ecoul vocii mele, iti aud cuvintele ca si cum ai fi fost acolo. Mi-e dor de tine”, a scris cântareata.

Acest lucru a fost suficient pentru a-i alarma pe unii fani când, câteva zile mai târziu, presa a publicat fotografii cu artista pe strazile din Las Vegas, luându-si gemenii de la dentist. Céline Dion apare slaba, cu fata trasa si cu parul alb in fotografii.

Apropiatii ei sunt insa increzatori: „Céline are de mult timp o problema digestiva, care ii provoaca spasme musculare, dar si pierderi de greutate. Bineinteles ca ii este dor de René si se gândeste la el in fiecare zi, dar este departe de a avea gânduri negre si este foarte bine inconjurata. Copiii ei cresc alaturi de ea”, a declarat o sursa pentru Le Parisien.

Nu este grav nici pentru fratele ei, Michel Dion, care da asigurari la televiziunea canadiana ca sora sa „se simte bine”. „Abia isi revine dupa crampe. Sunt oameni care au grija de ea. Nu va faceti griji. Se va intoarce, asta e sigur.”

In Romania, concertul lui Celine Dion parte din acest turneu mondial ar trebui sa fie pe 11 iunie 2023 pe Arena Nationala.

Citește în continuare