Skip to content

Filmul week endului de la Orange TV Go: Free Guy, cu Ryan Reynolds si Jodie Comer. O poveste in care copiii se distreaza cu personajele din jocuri, iar parintii isi amintesc de The Matrix sau The Truman Show

Sunt zile incarcate de stiri care ne-au adus ingrijorare, asa ca pentru week end pentru oaza dumneavoastra de liniste si relaxare alaturi de familie, urban.ro si Orange TV Go va propun o comedie frumoasa si relaxanta, dar si cu cateva invataminte, perfecta pentru o seara cu cei dragi.

Free Guy ii are in rolurile principale pe doi dintre cei mai simpatici actori ai momentului: Jodie Comer (pe care o stiti si din Kiling Eve) si Ryan Reynolds (Red Notice)

Filmul Free Guy este o poveste cu personaje din lumea jocurilor pe computer iar eroul este un personaj „nejucabil”, sau NPC, care este scos din rolul sau de fundal ca hrana de tun pentru jucatorii pre-adolescenti. Fara sa stie ca participa la un joc, Guy, casierul de banca (Reynolds), este multumit de ritualul sau zilnic: cafea, glumele cu cel mai bun prieten Buddy si cele peste cinci raiduri armate la locul sau de munca. Totul pâna când o vede pe Molotov Girl, avatarul online al lui Millie (Jodie Comer).

Dupa ce a trecut rubiconul care ii impiedica pe cei normali sa vorbeasca cu „oamenii cu ochelari de soare”, sau cu avatarurile jucatorilor, Guy incepe sa invete regulile jocului din care nu stia ca face parte. O combinatie intre devotamentul de catelus fata de Millie si decenta inerenta face ca el sa fie neasteptat de bun la a schimba lumea din interiorul jocurilor pe computer.

Free Guy e un film pentru toata familia. Adolescentii se vor bucura energia acestui film care pare un joc pe computer cu multe efecte speciale si culori puternice, dar are si aparitii surpriza ale unor gamer-vloggeri faimosi. Parintii vor vedea trimiterile la Matrix, Truman Show sau The Lego Game si pe Taika Waititi (cel care a regizat Jojo Rabbit si Thor: Ragnarok), unul dintre cei mai cool si mai admirati regizori ai momentului, acum in ipostaza de actor de comedie.

Filmul poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go. Gasiti Free Guy aici, in conditii perfecte de vizibilitate si cu subtitrare.

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câștiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google Play, App Store sau AppGallery  

 

Citește în continuare