Skip to content

(Video) Noi imagini din Avatar 2: The Way of Water. Filmul va avea premiera pe 16 decembrie

Prima continuare a filmului Avatar se va numi Avatar: The Way of Water, a anuntat Disney la CinemaCon, poate cel mai mare indiciu de pana acum ca filmul mult amanat va fi lansat efectiv pe 16 decembrie.

Disney a anuntat si un prim synopsis “Plasat la mai bine de un deceniu dupa evenimentele din primul film, Avatar: Calea apei incepe sa spuna povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), a problemelor care ii urmaresc, a eforturilor pe care le fac pentru a se mentine in siguranta, a luptelor pe care le duc pentru a ramane in viata și a tragediilor pe care le indura.”

The Way of Water nu este singurul film Avatar care se afla in lucru. Avatarurile 3, 4 și 5 sunt, de asemenea, in productie, fiecare urmand sa fie lansat la aproximativ doi ani dupa cel dinaintea sa.

Primul Avatar, creat si regizat de James Cameron, a aparut in 2009 și ramane unul dintre filmele cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

James Cameron a dezvaluit la CinemaCon ca „lucreaza din greu pentru a pune la punct ultimele detalii ale filmului”. El a vorbit si despre cum decizia de a plasa cea mai mare parte a filmului sub apa a facut ca productia sa dureze atat de mult timp.

Avatar 2 a fost anuntat initial ca data de lansare in 2014, iar dupa multe amanari s-a ajuns la o data finala 16 decembrie 2022.

 in noiembrie 2018, BBC a anuntat ca titlurile celor 4 filme Avatar aflate in lucru sunt Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider si Avatar: The Quest for Eywa.

Pana saptamana aceasta la CinemaCon producatorii nu au confirmat, dar acum se stie ca titlul pentru Avatar 2 e cel anuntat de BBC, deci e foarte probabil ca si celelalte titluri sa fie adevarate.

Se stie insa ca Zoe Saldaña va relua rolul printesei Na’vi, Neytiri, iar Sam Worthington se va intoarce și el in rolul omului devenit Na’vi, Jake Sully.

Citește în continuare