Skip to content

Primele fotografii oficiale cu Ed Westwick si Madalina Ghenea in thrillerul „Deep Fear”. Filmarile s-au incheiat luna trecuta in Malta.

Compania de productie Brilliant Pictures a dezvaluit primele imagini oficiale din lungmetrajul „Deep Fear” care ii are ca protagonisti pe britanicul Ed Westwick si romanca Madalina Ghenea. Este un film thriller a carui actiune se petrece predominant pe mare si sub apa.

In fotografiile facute publice pe site-ul revistei americane Variety, Ghenea poarta echipamentul subacvatic de scufundare in timp ce Westwick isi indreapta pistolul spre apa. O a treia imagine ii arate pe cei 2 actori impreuna, Ghenea pare speriata si se refugiaza in bratele lui Ed.

Lansarea imaginilor coincide cu festivalul de la Cannes care va incepe in zilele viitoare. Producatorii de la Brilliant Pictures vor fi prezenti pe riviera franceza unde spera sa gaseasca distribuitori pentru lungmetrajul filmat in lunile trecute.

In „Deep Fear”, Gheana o joaca pe Naomi, o femeie care detine un yacht si care porneste singura intr-o calatorie prin insulele Caraibe. Ultima oprire este in Granada unde planuieste sa isi intalneasca iubitul, pe Jackson (jucat de Westwick) insa o furtuna o forteaza sa-si schimbe cursul.

Ocolind o insula nelocuita, marginita de un recif, Naomi raspunde unui semnal SOS venit de la o nava care se scufunda. Acolo gaseste 3 supravietuitori agatati de ramasitele distruse ale unei barci iar evenimentele devin si mai periculoase in momentul in care acestia se dovedesc a fi traficanti de droguri care o obliga sa se scufunde spre epava scufundata pentru a recupera 850 de kilograme de cocaina. Planul ii este zadarnicit cand se trezeste inconjurata de o frenezie de rechini-tigru care sunt ademeneti de cadavrele din epava.

Filmarile s-au incheiat luna trecuta in Malta, in regia lui Marcus Adams care a mai lucrat pentru „Long Time Dead”, „Octane” sau „Markman”. Cei doi 2 protagonisti au postat cateva imagini pe conturile lor de Instagram, fara a dezvalui detalii despre povestea filmului.

Scenariul a fost scris de Robert Capelli Jr (cunoscut pentru „The Rules for Men”) si Sophia Eptamentis („Invincible Summer”).

Despre suspansul pe care il veti vedea pe marele ecran, Adams a declarat ca „scenele de sub apa reprezinta o metafora pentru tensiunea filmului. Cand am umplut piscina cu apa (100 de metri lungime si 13 metri adancime) cu peste 1 milion de galoane de apa de mare (n.r. adica peste 380.000 de litri de apa), ni s-a spus ca ne trebuie 4 zile pentru ca sedimente sa se aseze si sa avem vizibilitate. Erau 4 zile pe care nu le aveam in programul de filmare. Asa ca din fericire, in ziua 2, am filmat o scufundare de test si ne-am dat seama ca am dat de aur. Lipsa claritatii si conditiile tulburi au creat atmosfera perfecta pentru acest thriller intunecat si sinistru. Este vizibilitate indeajuns cat sa vezi dar nu indeajuns incat sa fii sigur de ce se intampla in jur, iar acest lucru le-a creat personajelor o senzatie de control partial si sentimentul unui pericol intens. Cand te arunci in marea intunecata, se porneste o frica viscerala care va cuprinde publicul nostru si nu ii va da drumul.”

In galeria foto de mai jos puteti vedea alte imagini de la filmari postate pe conturile de Instagram ale actorilor.

Despre casting-ul in noul proiect, Ghenea a povestit ca „M-am indragostit de acest personaj din momentul in care am citit scenariul. Naomi este o femeie tanara, increzatoare, extrem de realizata – este o onoare sa joc un rol feminin atat de puternic si responsabil. M-am distrat foarte mult completand o luna de antrenament intensiv de scufundari in pregatirea pentru acest rol si sunt foarte incantata sa incep sa filmez alaturi de o echipa atat de talentata.”

Nascuta in 1987 in Slatina, Madalina Ghenea si-a inceput cariera ca fotomodel la varsta de 15 ani si a avut din primii ani succes international, in special pe teritoriul italian. De-a lungul timpului, a pozat pentru campanii publicitare La Perla, Peroni, Lormar, Grimaldi Mare, New Yorker si Damiani.

S-a remarcat in presa internationala dupa aparitia in videoclipul „Il tempo tra di noi” al lui Eros Ramazzotti si in 2008 ca protagonista a celebrului calendar Peroni. Treptat, a devenit faimoasa si prin prisma relatiilor pe care le-a avut cu actorii de top de la Hollywood, Leonardo DiCaprio si Gerard Butler dar si cu designerul Philipp Plein.

Ca actrita, a debutat in comedia „I soliditi idioti: Il film”, urmata de roluri in „Dom Hemingway” (2013) in regia lui Richard Shepard cu Jude Law, Richard E.Grant si Emilia Clarke in rolurile principale si „Youth” (2015) al lui Paolo Sorrentino, productie care a castigat Palme d’Or-ul la Cannes, a primit o nominalizare la Oscar si doua la Globurile de Aur. In 2014 a jucat rolul Doroteei Malatesta in serialul de succes „Borgia”, urmat de postura de prezentatoare a Festivalului Sanremo din 2016. Ulterior, a aparut in Zoolander 2 si „All you ever wished for”. 

Cea mai recenta aparitie cinematografica in Romania a fost la inceputul anului 2020 in productia romaneasca „Urma” regizata de Dorian Boguta si premiata cu 3 trofee Gopo in vara acestui an. La nivel international, anul trecut ati vazut-o pe marele ecran in blockbusterul „House of Gucci” unde a interpretat rolul Sophiei Loren.

Avandu-i in distributie, pe langa Madalina Ghenea, pe Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek, Camille Cottin si Jack Huston, filmul a avut incasari de peste 150 de milioane de dolari, a primit nominalizari la Globurile de Aur, la BAFTA si premiile Oscar.

Fiind deseori comparata cu Loren, Ghenea a intalnit-o pe legenda filmului italian in 2016, la festivalul TIFF, unde i-a acordat trofeul pentru intreaga cariera pe scena Teatrului National din Cluj Napoca.

Ed Westwick este cunoscut publicului din celebrul serial Gossip Girl unde a fost unul dintre protagonistii seriei, Chuck Bass.

Ed Westwick a debutat in lung metrajul regizat de Alfonso Cuaron, Children of Men (unde un rol important l-a avut Oana Pellea) si si-a facut aparitia in numeroase filme si seriale: Breaking and Entering (cu Jude Law, Juliette Binoche si Robin Wright in rolurile principale), J.Edgar (in regia lui Clint Eastwood), Romeo & Juliet, Son of Rambow sau Californication.

In luna iunie a anului trecut, actorul a fost prezent in Romania unde si-a intalnit fanii la Comic Con, fiind una dintre cele mai populare aparitii ale editiei din 2021 a evenimentului. 

Intre timp, serialul Gossip Girl se bucura a fost readus in spatiul public prin lansarea continuarii cu acelasi nume cu o noua distributie. In curand va fi lansat sezonul 2 al seriei.

Citește în continuare