Skip to content

Ryan Gosling in ipostaza papusii Ken e cea mai amuzanta imagine a zilei. Actorul e parte din distributia filmului „Barbie”, de Greta Gerwig, cu Margot Robbie in rolul principal

Au aparut imagini cu Ryan Gosling in ipostaza papusii Ken, parte din filmul „Barbie”, de Greta Gerwig, cu Margot Robbie in rolul principal, realizat de Warner Bros.

Studioul a prezentat in premiera o fotografie cu tranformarea in Ken a lui Gosling, care are parul blond decolorat si un bronz straniu, precum si abdomenul la vedere. Imaginea este a doua fotografie oficiala din „Barbie” care a fost publicata, dupa o fotografie care o arata pe Robbie in decapotabila roz a lui Barbie.

Gerwig a scris scenariul „Barbie” impreuna cu partenerul ei, Noah Baumbach, colaborator la filmele”Frances Ha” si „Mistress America”. Productia filmului este in curs de desfasurare in prezent. Din distributia secundara fac parte America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera si altii.

Subiectul filmului nu a fost inca dezvaluit, pare a fi o comedie si dat fiind backgroundul lui Gerwing (care e o militantinsa fina prin filmele sale) va fi probabil o ironie la adresa falsurilor vietilor perfecte sugerate prin primele papusi Matel.

Intre timp, compania producatoare a papusii Barbie a inceput sa produca si papusi care ilustreaza personaje reale cu cariere bazate pe o educatie stiintifica, femei care au schimbat lumea prin activitatea lor.

Actorul Simu Liu a descris „Barbie” la inceputul acestui an ca fiind „salbatic” si „incredibil de unic”, adaugand: „As vrea sa va pot arata ce facem zi de zi, pentru ca este o nebunie”. Filmul nu este un musical, dar Liu a spus ca a participat la numeroase repetitii de dans pentru film. De asemenea, actorul a dezvaluit cum este sa lucrezi pe un platou de filmare cu Greta Gerwig.

„Cand faci o scena si merge, auzi: „HAHAHAHAHA!” Este cel mai bun sentiment din lume”, a spus Liu. „Dar daca esti un nemernic pe un platou de filmare al lui Greta Gerwig, nu mai exista nicio speranta pentru tine.”

Se presupune ca starul debutant din „Shang-Chi” interpreteaza una dintre mai multe papusi Ken in film. Liu a fost nevoit sa se epileze pe tot corpul pentru acest rol, pe care l-a numit „una dintre cele mai dureroase experiente din viata mea”. … Am o admiratie atat de nou descoperita pentru femeile incredibil de curajoase care trec prin asta lunar”.

„Barbie” de la Warner Bros.  este planificat sa aiba premiera in cinematografe pe 21 iulie 2023.

Citește în continuare