Skip to content

Dieta zilnica a lui Kate Middleton. Cele mai elegante aparitii ale ducesei la Wimbledon. Marti, ducele si ducesa de Cambridge au fost prezenti la Wimbledon unde englezii au celebrat intrarea in semifinale a lui Cameron Norrie.

Sunt ultimele zile de competitie ale turneului de tenis de la Wimbledon, o editie incarcata emotional pentru sportivi care sunt impartiti intre decizia britanicilor de a fi sau a nu fi penalizati jucatorii rusi. E o editie la care jucatorii rusi nu au avut voie sa participe, ca un semnal ca deciziile politice ale Rusiei nu sunt corecte, dar si o editie in care niciun jucator nu primeste puncte ATP, WTP clasamentele care permit accesul in alte competitii.

Noi ne bucuram de parcursul frumos al Simonei Halep (castigatoare aici in 2019) care astazi va juca in sferturile de finala de la Wimbledon.

Ieri cuplul regal, ducele si ducesa de Cambridge, a fost in tribunele de la Wimbledon – mai intai in loja oficiala regala de pe terenul central (la meciul lui Djokovic cu italianul Sinner) si apoi intr-o loja de pe terenul 1 unde juca britanicul Cameron Norrie cu David Goffin, pentru calificarea in semifinale. Britanicul de 25 de ani a castigat meciul in 5 seturi pline de adrenalina, iar publicul – inclusiv cuplu regal – a trait intens emotiile partidei.

Presa britanica a semnalat si de aceasta data tinuta eleganta a lui Kate Middleton, o rochie cu buline create de Alessandra Rich si a remarcat inca o data supletea ducesei, prezentand si dieta sa zilnica pentru inspiratia celor care o admira.

Kate este cunoscuta pentru un stil de viata sanatos si pentru dragostea pentru sport. Familia Cambridge, conform marturisirilor stafului din apropiere, iubeste sa manance o varietate de mese nutritive si gustoase, cu Kate care gateste ea insasi o mare parte din mancare.

Kate este o mare fana a smoothie-urilor la micul dejun si are propria reteta pentru sucul verde: o combinatie de varza kale, spirulina, matcha (frunze de ceai verde), spanac, romani, coriandru (frunze de coriandru) si afine pentru o bautura sanatoasa de dimineata.

Ducesa nu este vegetariana, dar Ii place sa manance in principal mancaruri fara carne la pranz.

In timpul turneului regal in India, bucatarul Raghu Deora, care a fost insarcinat sa creeze mancaruri pentru cuplul regal pe durata sederii lor la Palatul Taj Mahal, a dezvaluit ca a servit un pranz cu kebab de legume si curry de linte pentru Kate si William. De asemenea, se stie ca cei doi se bucura de sushi si ca salatele de pepene verde, tabbouleh, ceviche si gazpacho-ul sunt foarte des intalnite la pranzul ducesei.

De asemena, ducesa mananca mese de seara unde completeaza mult partea de proteine cu fripturi, paste si curry. Puiul prajit este o alta mancare populara in familia Cambridge pentru cina. Desigur exista si desert in dieta ducesei, preferata sa fiind budinca cu caramel lipicios, cel mai probabil in cantitati foarte mici.

Ca secret pentru energie in plus in zilele cu multe evenimente publice, ducesa are “pachetel de acasa” pe care-l consuma in masina pe drum catre un eveniment sau altul – pachetel unde sunt legume crude si fructe goji.

Iata cele mai elegante aparitii ale sale la Wimbledon, turneu care este patronat de Ducesa de Cambridge.

Citește în continuare