Skip to content

Mai multe gradini zoologice din lume ofera live streaming. In Romania, putem vedea in timp real ce fac ursii sau berzele aflate in grija ONG-urilor dedicate protectiei animalelor

E momentul tau pentru o pauza de bine. Lumea e mai frumoasa cand ai grija cu ce-ti hranesti trupul si mintea, ce informatii te inconjoara, cum iti cladesti increderea de sine, ce alegi sa citesti si ce produse cosmetice alegi sa-ti reprezinte dorintele de frumusete si sa te ajute sa ti le indeplinesti.

Lumea se vede mai frumoasa cu Maybelline.

Daca aveti nevoie sa va deconectati cateva minute de la lucrurile cotidiene, o varianta ar fi live streaming-ul cu animale salbatice, pe care le puteti urmari in habitatul lor, in mai multe locuri din lume.

Platforma de continut vizual The Pudding a creat o pagina speciala dedicata gradinilor zoologice din intreaga lume, care ofera transmisiuni live cu animale – si au denumit-o cloud zoo, gradina zoologica online, dar cat se poate de reala. In fiecare zi, activitatile a sute de animale de la gradina zoologica si de la diferite acvarii sunt transmise in direct online. 

Materialul este impartit in functie de categorii – puteti selecta sa descoperiti ce fac ursii polari din Zoo Alaska, Ouwehand Park sau Zoo San Diego, sau poate vreti sa vedeti girafele din Greenville Zoo, Houston Zoo sau Melbourne Zoo, printre multe altele. Rechini, ursi Koala, hipopotami, elefanti si multe alte animale sunt pregatite sa-si primeasca in habitatul lor oaspetii, prin intermediul camerelor video. Gradina zoologica online poate fi descoperita aici.

In Romania, inca din 2020, s-a lansat Bearflix, platforma unde pot fi urmariti ursii orfani din Centrul de Reabilitare Harghita, la initiativa WWF.

Platforma Bearflix functioneaza ca o platforma de streaming, toate filmuletele sunt cu si despre ursuleti, iar abonamentele sunt donatii pe care utilizatorii le fac ca sa sustina activitatea Centrului. 

Pentru iubitorii de pasari, exista Wildlife Romania, un proiect elaborat de Cristian Ilea si pus in practica de Wild Watch Romania, unde se pot urmari familii de berze si de curand, si soimul dunarean. 

Asociatia Wild Watch are ca obiectiv principal dezvoltarea comunicarii si educarea publicului prin intermediul imaginilor filmate si a fotografiei. “Cuibul de barza alba din Carani” a fost proiectul pilot al sectiunii LIVE din website-ul wildliferomania.com, care a adunat pana in prezent peste 2 milioane de vizualizari. Berzele se pot urmari aici.

Lumea se vede mai frumoasa cu Maybelline si totul e mai frumos atunci cand ai grija cu ce-ti hranesti trupul si mintea, ce informatii te inconjoara, cum iti cladesti increderea de sine, ce alegi sa citesti si ce produse cosmetice alegi sa-ti reprezinte dorintele de frumusete si sa te ajute sa ti le indeplinesti.

New York e o stare de spirit, traita la superlativ. Maybelline isi gaseste inspiratia in pulsul metropolei, încurajandu-ne să exploram si sa ne afirmam creativitatea, pentru ca „if it last it NY it lasts anywhere”…

Uplift yourself si descopera produsele cu formule avansate si texturi revolutionare care iti transmit energia vibranta a New Yorkului si curajul de a fi tu insuti.

Citește în continuare