Skip to content

Cinema in aer liber in Parcul Drumul Taberei. Programul cuprinde filme pentru toate varstele, inclusiv documentarele „Pentru mine tu esti Ceausescu” si „Romania Salbatica”

Si in sectorul 6 sunt disponibile proiectii de filme in aer liber, in Parcul Drumul Taberei, in cadrul evenimentului „Cinema sub Stele”. Locuitorii din zona vor putea urmari filme in fiecare seara pana pe 28 august, intre orele 21.00 si 23.30, in amfiteatrul din parc.

Saptamana debuteaza cu „Marita-te cu mine” (luni, 22 august), apoi cu „Yesterday” (marti, 23 august), filmul romanesc „Pentru mine, tu esti Ceausescu” (miercuri, 24 august), urmat de documentarul „Romania salbatica” (joi, 25 august), animatia „Hai sa cantam din nou” (vineri, 26 august), si comediile „Competitia oficiala” (sambata, 27 august) si „Jaful secolului” (duminica, 28 august).

Proiectul va continua in Parcul Crangasi in perioada 2-11 septembrie, unde vor rula alte zece filme, tot in intervalul orar 21.00-23.30, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Si locuitorii din zona Parcului Titan au parte de proiectii, pe Insula Artelor, cu un program care cuprinde cele mai bune filme din ultimul an, dar si o selectie de filme cu tematica istorica, centrata pe personaje celebre, premiate la festivalurile internationale.

De marti pana duminica, pana pe 11 septembrie, Parcul Titan este un cinema in aer liber, cu un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni si un ecran gonflabil de 120 m², pus la dispozitie in mod gratuit pentru publicul larg.

Pentru cei mici si intreaga familie, in Parcul Obor are loc KINOdiseea Open Air, pana pe 3 septembrie.

Pe langa proiectiile de film, publicul va avea ocazia sa participe la ateliere de creatie si facepainting, spectacole de jonglerii, pantomima, roboti led pe picioroange si un targ de mestesuguri, artizanat si design contemporan, dar si intalniri cu producatori locali de produse de gustat sau de luat acasa.

Totodata, din program mai fac parte si spectacole de jonglerii si spectacole de pantomima, iar toate detaliile despre desfasurarea evenimentelor sunt disponibile aici.

Citește în continuare