Skip to content

Doua actrite din serialele „Vikings” si „Lucifer” vin la East European Comic Con care va avea loc la Bucuresti in weekend. Editura Nemira va avea la stand colectia NEZUMI, primul imprint de manga in limba romana.

In perioada 26-28 august 2022, la Romexpo, va avea loc European Comic Con, evenimentul

dedicat pasionatilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate, cosplay si nu numai. La editia de anul acesta, pe lista invitatilor se adauga si Lavi Inbar, cunoscuta pentru rolurile lui Eve din „Lucifer” sau Sheba din „Prison Break” si Lucy Martin, interpreta lui Ingrid din serialul fenomen „Vikings”, vor fi prezente.

Lavi Inbar si-a facut debutul in teatrele din New York la doar 17 ani. Actrita a reusit sa obtina si cateva aparitii episodice in seriale precum „Criminal Minds”, „Entourage” sau „CSI: Miami”, iar din 2016 s-a alaturat distributiei seriei „Prison Break” in rolul lui Sheba. Totodata, actrita a aparut si din sezonul al patrulea din „Lucifer”, serialul fenomen care a reusit sa se salveze de la anulare datorita petitiilor si reactiilor fanilor din toata lumea.

De origine britanica, Lucy Martin si-a facut debutul pe micul ecran in 2017 odata cu productia „Riviera”, iar apoi a primit rolul lui Ingrid, personaj care si-a depasit conditia de sclav si a reusit sa domneasca pe tron, in urma casatoriei cu Bjorn.

Lucy s-a remarcat si in domeniul muzical datorita vocii sale de mezzosoprana si a talentului de a canta la pian. Mai mult, actrita este si o buna dansatoare de balet, swing si alte stiluri muzicale contemporane.

Lavi Inbar si Lucy Martin se alatura invitatilor de anul acesta deja anuntati, Kevin McNally („Pirates of the Caribbean”, „Doctor Who”), Graham McTavish („The Hobbit”, „House of the Dragon”, „The Witcher”, „Lucifer”),  Ross Marquand („Avengers”, „The Walking Dead”, „What If…”), Simon Merrells („Spartacus”, „Lord of The Rings: The Rings of Power”) si Clive Standen („Vikings”).

In cadrul festivalului, editura Nemira va lansa NEZUMI, primul imprint de manga in limba romana, iar fanii culturii japoneze vor descoperi in premiera primele volume din seriile „Mireasa Stravechiului Mag” si „Regatele Ruinei”, traduse din limba japoneza, dar si multe alte surprize ale universului manga.

Pentru a familiariza publicul local, NEZUMI are un cont de instagram: @NEZUMI_bynemira, care isi propune sa creeze o comunitate unita a fanilor manga si sa aduca in discutie teme interesante ale acestui univers magic. Informatii despre personaje, cum facem un costum de cosplay sau care este procesul prin care trece o carte de la traducere si pana la varianta finala – sunt cateva dintre subiectele care se pot descoperi pe social media.

La standul Nemira se va regasi si „Foc de sange” de George R.R. Martin, sursa de inspiratie a serialului HBO „Casa Dragonului”, care a depasit recordul de audienta inca de la primul episod.

De asemenea, fanii seriilor SF & fantasy vor gasi si cele mai noi aparitii ale editurii: trilogia „Legendele Dunei” de Brian Herbert si Kevin J. Anderson, „Calea spre Marte” de Mary Robinette Kowal – continuarea romanului „Calea spre stele” si cartea-fenomen „Deposedatii” de Ursula K. Le Guin, printre altele.

Ultimele bilete sunt disponibile pe http://comic-con.ro/tickets/

Citește în continuare