Skip to content

Masa de Craciun cu Freshful by eMAG, un cadou pe care ni-l facem noua. Recomandarile urban.ro

In viata noastra, cu task-uri de la serviciu si cu bilanturi de sfarsit de an, masa de Craciun cu familia apropiata e tot mai des o ocazie de a ne aminti de copilarie si de a cauta momentele de relaxare.

La o prima vedere pare o provocare sa gasim  alimentele care sa ne  aduca aminte de gustul cu care am crescut, fara sa facem  o excursie la bunici sau multe drumuri in bacanii boutique.

Si totusi putem recompune sentimentul Craciunului pe care il stim de mici si pe care il iubim, oricat de greu ni se pare din mijlocul unui oras mare, iar Freshful by eMAG unde sunt gazduiti o serie importanta de producatori locali are aromele bunatatilor pe care le pregateau bunicile si mamele noastre.

Urban.ro a facut o “excursie” printre rafturile virtuale  Freshful by eMAG si are cateva recomandari de alimente cu gustul de acasa.

Pentru cei care leaga Craciunul de Pomana Porcului la ceaun cu sfaraiala unturii in care tavalesti mamaliga sau un colt de paine calda, avem o sectiune dedicata cu carne la garnita, jumari, sorici. O gasiti aici.

Pentru aperitive – avem oricand salata de vinete, salata de ardei copti, salata asortata, inclusiv un mix propus din legume proaspete sau salata de icre din pestii de Dunare.

Trucul nostru e varietatea in cantitati mici, castronele cu 300 de grame din produsele de aperitiv pentru ca fiecare dintre cei prezenti la masa sa poata alege si degusta cat mai mult.

Pentru romani in mod special nu exista masa festiva fara salata boeuf. E mancarea cu care parintii isi arata dragostea nerostita; am primit cu totii pachet in studentie cu magica salata chiar daca nu era sarbatoare, ca un mesaj de dragoste de la mamele sau bunicile noastre.

Astazi avem legumele pentru salata boeuf gata pregatite, tocate, congelate din legume proaspete cum avem si salata ready to eat, precum si inlocuitori pentru vegetarieni cu salata din legume cu tofu… o vizita la acest link va face viata mai usoara cu cateva ore pe care le-am fi petrecut in bucatarie.

Masa de Craciun e cu aroma de gratar obligatoriu de aceea  recomandam sa va uitati la aceste pulpe de porc iberic care au oferte speciale de pret in aceste zile: Jamon Paleta Serrana – La Finca by Alioli sau Jamon Paleta de Cebo Iberica – Nico Pata Negra

E genul de produs atat de rafinat ca poate fi facut cadou daca mergeti la o masa festiva, anuntati gazdele ca aduceti o pulpa de porc si o sampanie rose Prestige de la Taittinger la masa si va fi sarbatoare pentru toata lumea.

Orice masa de Sarbatori are si deserturile casei sau traditionale. Urban.ro are cateva recomandari din care, daca alegeti, garantam ca masa dvs va avea un gust rafinat si delicios: Cozonacul insiropat de la Iris sau cozonacul cu nuca si stafide de la Flour More The Bakery

Dar o vizita la acest link va duce in lumea brutarilor locali si a cornuletelor cu gem, a fursecurilor fragede cu mult unt, a ciocolatei de casa si a salamului de biscuiti, toate prajiturile copilariei, toate facute in laboratoare mici, artizanale, care pastreaza gustul de acasa, unele au si optiunea “fara zahar”.

Insa, pentru aceia dintre noi care preferam fructele, in locul deserturilor, gasim pere si mere proaspete Din Livada, din recolta domnului Gheorghe Cigaran, de la Voinesti.

Si, daca apare o vizita spontana, nu va ingrijorati; rezolvati totul cu un cadou simpatic din sectiunea de cosmetice – cu recomandarea noastra pentru sectiunea de seturi cadou unde sunt niste minunatii de la Old Spice, Neutrogena, Rituals sau Cottage cu care mergeti la sigur.

Un mare cadou pe care vi-l faceti singuri e faptul ca vin toate cumparaturile in ziua si la ora la care planificati dvs, fara stres, fara problema traficului, asa ca masa de Sarbatori va fi nu doar gustoasa, ci si cu bucurie din plin.

Sarbatorile trebuie sa fie despre relaxare, despre grija fata de ceilalti, despre generozitate. Folositi inteligent platformele pe care le avem astazi la dispozitie pentru a salva din cel mai pretios cadou pe care vi-l puteti face: timpul dvs.

Citește în continuare