Skip to content

(galerie foto) Ana Ularu, Alec Secareanu, Andreea Vasile si echipa serialului „Spy/Master”, la premiera mondiala pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Berlin 2023.

Luni seara a avut loc premiera mondiala Spy / Master, primul serial romanesc proiectat la Festivalul International de Film de la Berlin 2023. 

Productia Max Original a fost lansata in prezenta echipei, in premiera pentru cei peste 270 de invitati care au participat la eveniment. 

Proiectia a avut loc in categoria Berlinale Series care prezinta seriale remarcabile din intreaga lume. Premiul introdus la Berlinale de la editia aceasta reprezinta recunoasterea noilor obiceiuri de vizionare ale publicului si celebreaza serialele ambitioase si inovatoare.

Actorii Alec Secareanu, Ana Ularu, Svenja Jung, Parker Sawyers, Andreea Vasile, Laurentiu Banescu, Alexandra Bob, alaturi de scriitoarele Adina Sadeanu si Kirsten Peters, regizorul Chris Smith si producatorii Warner Bros. Discovery au fost prezenti pe covorul rosu la Berlin.
Actrita Ana Ularu a fost prezenta la mai multe evenimente conexe lansarii „Spy/Master”, purtand rochii create de designeri romani – Maria Lucia Hohan si Atu Body Couture, dar si tinute Max Mara.

Mai jos va invitam sa vedeti aparitiile lor intr-o galerie foto care include imagini oficiale de pe fluxul agentiilor foto, de pe site-ul festivalului dar si de pe conturile de Facebook si Instagram ale actorilor, producatorilor si directoarei de casting Domnica Carciumaru.

“Premiera Spy / Master in cadrul unui festival atat de important precum Berlinale a fost o mare bucurie pentru noi. Evenimentul a fost sold out intr-un minut de cand au aparut biletele pe site-ul festivalului. Interesul pentru serial si reactiile de dupa vizionare ne-au demostrat ca publicul de festival e deschis si la povesti cu arcuri mai lungi si fire narative care incep aici si se vor continua la cateva luni dupa, acasa pe platforma de streaming”,.a spus Ioanina Pavel, producator creativ Spy / Master.

Productia „Spy/Master” va putea fi urmarita in luna mai pe HBO Max.

Actiunea din Spy/Master este plasata la apogeul Razboiului Rece si prezinta o saptamana din viata lui Victor Godeanu (Alec Secareanu, God’s Own Country), mana dreapta a lui Nicolae Ceausescu si cel mai important consilier al acestuia. 

Totusi, Godeanu are un secret. Este agent dublu si trebuie sa fuga din Romania si sa scape de Ceausescu inainte ca acoperirea lui sa fie compromisa.

Avand doar o sansa pentru a ramane in viata, el se foloseste de o calatorie diplomatica in Germania pentru a fugi in Statele Unite ale Americii. Ajutat de o agenta Stasi sub acoperire si fosta iubita (Svenja Jung, Deutschland ’89), dar si de un agent CIA (Parker Sawyers, Southside with You), Godeanu trebuie sa evite agentii KGB si spionii propriei tari (Ana Ularu, Siberia, si Laurentiu Banescu, Umbre), pe deplin constient ca dezertarea ii pune sotia (Andreea Vasile, Umbre) si fiica (Alexandra Bob, The Gymnasts) in pericol de moarte.

Spy/Master este scris de Adina Sadeanu si Kirsten Peters, regizat de Christopher Smith (Temple), iar imaginea le apartine lui Ben Wheeler BSC (The Tourist, The Baby) si Ádám Fillenz HCA (Vienna Blood, Battle: Freestyle). Antony Root, Johnathan Young si Anke Greifeneder sunt producatori executivi. 

Ioanina Pavel este producator creativ. Viktória Petrányi si Judit Sós sunt producatoarele Proton Cinema, iar Tudor Reu este producatorul din partea Mobra Films. Serialul este produs de Proton Cinema si Mobra Films.

Mai jos puteti urmari un prim teaser al seriei lansat in urma cu doua zile.

Johnathan Young, VP Original Programming , Commissioning Editor Central Europe, HBO Max considera ca „productia este un exemplu de colaborare Est-Vest, de la continut si talente pana la locatii. Desi se inscrie intr-un gen familiar, personalitatile si dilemele din serial sunt neasteptate si noi. Avem o echipa extraordinara pentru acest proiect care ofera o perspectiva noua si actuala unui subiect cunoscut.”

Citește în continuare

Interviu cu Radu Micu, "Rise of Empires: Ottoman: Mehmed vs Vlad": "Joaca e motivul pentru care m-am facut actor, am avut senzatia ca asta fac actorii, se joaca. Si am avut dreptate, doar ca e joaca dupa anumite reguli. " Pe Netflix, actorul joaca rolul lui Dimitrie, mana dreapta a lui Vlad Tepes.

La inceputul acestui an, Netflix a lansat „Rise of Empires: Ottoman / Ascensiunea imperiilor: Otomanii”, al doilea sezon al unui serial istoric care spune povestea interactiunii dintre Sultanul Mehmed si…

Citeste mai mult