Skip to content

(foto, video) Primul trailer „Fubar”, noul serial de actiune si comedie cu Arnold Schwarzenegger care va fi lansat in curand pe Netflix. La 75 de ani, „Terminatorul” este de neoprit, va juca anul acesta in alte 5 productii cinematografice.

Netflix a lansat primul teaser-trailer pentru viitorul serial de comedie si actiune „Fubar”. Anuntat anterior ca Untitled Arnold Schwarzenegger Project, Fubar il are ca protagonist pe starul francizei „Terminator” si va avea premiera in Romania pe 25 mai.

Serialul va avea opt episoade, fiind creat de showrunnerul Nick Santora, responsabil pentru hiturile „Reacher” si „Prison Break”.

In „Fubar”, Schwarzenegger este un agent CIA aflat in pragul pensionarii care descopera un secret de familie si este fortat sa se intoarca pe teren pentru o ultima misiune. 

Serialul abordeaza dinamica unei familii – Schwarzenegger joaca alaturi de Monica Barbaro cunoscuta din „Top Gun: Maverick” in rolul fiicei lui – intr-o poveste cu spioni, actiune si mult umor. Tatal si fiica descopera ca intreaga lor relatie a fost construita pe o minciuna si ca fiecare dintre ei este agent CIA sub acoperire, fiind fortati sa devina parteneri si sa lucreze impreuna.

Trailerul pe care il puteti urmari mai jos il arata pe Schwarzenegger aprinzandu-si un trabuc si fiind pregatit pentru diferite secvente de actiune, cariera lui fiind construita pe hituri de box office in care are o atitudine similara.

Schwarzenegger a anuntat lansarea productiei in newsletter-ul sau, fiind primul serial de televiziune in care joaca rolul principal.

Serialul marcheaza debutul lui Schwarzenegger ca protagonist in televiziune, alaturi de el mai joaca Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris si Fabiana Udenio.

„Oriunde ma duc, oamenii ma intreaba cand voi face o alta productie de comedie si actiune, de mare anvergura, precum ‘True Lies’. Ei bine, iat-o. FUBAR va face sa radeti – si nu doar timp de doua ore. Aveti parte de un sezon intreg. A fost o bucurie sa lucrez cu Nick, Skydance si Netflix pentru a le oferi fanilor mei exact ceea ce asteptau.”, a spus Schwarzenegger intr-un comunicat.

Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, este producator executiv al seriei alaturi de Santora si de Skydance Television.

Netflix a anuntat serialul in urma cu doi ani, momentan nu se cunosc mai multe detalii despre scenariu dar mai jos aveti o serie de imagini de la filmari.

Showrunnerul Nick Santora a declarat ca „Fubar este, de departe, cel mai suprarealist proiect din cariera mea. Am crescut uitandu-ma la filmele lui Arnold Schwarzenegger – ii ceream tatalui meu cativa dolari ca sa ma duc la cinema si sa-l vad pe cel mai mare star de cinema din lume pe marele ecran – asa ca este incredibil de interesant pentru mine sa creez primul proiect de televiziune cu tot cu scenariu special pentru Arnold. Lucrul care m-a uimit intotdeauna a fost modul in care Schwarzenegger poate fi amuzant si in acelasi timp sa se bata cu diferite personaje in stanga si in dreapta… de aceea am vrut ca Fubar sa fie o comedie isterica, o comedie de spionaj CIA, amestecata cu actiune, e ceva de neuitat. Mi-ar placea sa detaliez cu mai multe detalii, dar, imi pare rau, sunt informatii clasificate.”

In timp ce alti actori ajunsi la varsta de 75 de ani isi incetinesc ritmul de lucru, Arnold Schwarzenegger este la fel de activ ca intotdeauna si are o viata foarte ocupata.

Pe langa cariera de actor, cu un portofoliu de peste 80 de filme, jocuri video si animatii in care si-a imprumutat vocea, Schwarzenegger a avut succes si ca politician, fiind ales de 2 ori in guvernul american ca reprezentant al statului California din 2003 pana in 2011. Dupa pauza de 8 de ani de Hollywood, a revenit in continuarea „Terminator: Genisys” si doua blockbustere de succes din seria „The Expendables”.

Dupa aparitia in „Terminator: Dark Fate” care a fost lansat in cinematografe in 2019, pe Arnold il veti vedea in curand in primul sau film lansat in ultimii 3 ani. Va juca rolul presedintelui american in comedia „Kung Fury 2” in regia lui David Sandberg, din distributie mai fac parte si Michael Fassbender si Alexandra Shipp.

Anul acesta va mai aparea in serialul „Utap” si va filma „Triplets”, o continuare a filmului „Twins” din 1988 in care va juca alaturi de Eddie Murphy si Danny DeVito. 

Ulterior, in programul lui Arnold apar productiile „Legenda lui Conan” unde va relua unul dintre cele mai memorabile roluri ale carierei sale intr-o continuare a filmului din 1982 si serialul „Outrider” unde este posibil sa joace rolul unui proscris.

Intre timp, Netflix va produce o serie animata bazata pe scenariul „Terminator”. Va explora universul uneia dintre cele mai importante povesti SF ale timpurilor noastre in moduri pe care nu le-ati mai vazut pana acum. Abia asteptam ca fanii sa descopere acest capitol uimitor din batalia dintre masini si oameni”, spune John Derderian, vicepresedinte Netflix.

Citește în continuare