Skip to content

Dupa filmarile la Murder Mystery 2, Adam Sandler si-a facut inlocuire de sold, iar Jennifer Aniston a avut probleme cu spatele. Comedia politista intra pe Netflix din 31 martie

Din 31 martie pe Netflix avem Murder Mystery 2, continuarea comediei in care Jennifer Aniston si Adam Sandler fac pe detectivii particulari si ajung implicati in situatii care de care mai amuzante.

Stim deja ca e o foarte frumoasa chimie intre cei doi, asa ca ne vom amuza in continuarea actiunilor lor. Iata ce propune Murder Mystery 2.

La patru ani dupa ce au rezolvat primul lor caz de crima, Nick si Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) sunt detectivi cu norma intreaga si incearca sa-si consacre proaspata agentie de detectivi particulari pe care au infiintat-o.

Cuplul este invitat la nunta unui prieten maharajah (Adeel Akhtar), care are loc pe o insula. Dar problemele se tin scai de familia Spitz cand mirele este rapit imediat dupa inceperea festivitatilor, transformandu-i in suspecti pe toti invitatii, membri ai familiei si chiar pe mireasa.

In Murder Mystery 2, Nick si Audrey Spitz se trezesc implicati intr-un caz cu miza mare, care le ofera in sfarsit tot ce au visat: o sansa ca agentia lor de detectivi sa devina cunoscuta si… o vacanta mult-asteptata la Paris. Filmul este regizat de Jeremy Garelick si ii are in distributie pe Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani si Dany Boon.

Cum Sandler si Aniston sunt acum in promovarea filmului si fac turul televiziunilor americane povestind aventuri de la filmari, a iesit la iveala ca Adam Sandler a facut cateva secvente de actiune impresionante in „Murder Mystery 2”, si a suferit o operatie de inlocuire a soldului la scurt timp dupa ce el si Jennifer Aniston au terminat continuarea comediei lor originale

„Afurisitul meu de sold, a trebuit sa il schimb la sfarsitul filmului”, a povestit Sandleri, la premiera filmului de la Regency Village Theatre din Los Angeles. „Facusem atat de multe filme la rand. Am facut ‘Spaceman’ si eram atarnat in hamuri tot timpul. Imi tot spuneam: ‘Ceva se intampla cu soldul meu, omule’. Am probleme’. Si apoi, in timpul acestui film si al altui film pe care l-am facut, am zis: „Da, cu siguranta trebuie sa fac o radiografie la chestia aia”, si am avut probleme.”

Chiar daca regizorul filmului „Murder Mystery 2”, Jeremy Garelick, a descris o parte din munca lui Sandler ca fiind „genul de chestii gen Tom Cruise”, comediantul insista ca nu este in cautarea unui rol intr-un film de tipul „Mission: Imposibile”. „Totul este infricosator la 56 de ani”, a spus Sandler. „Nu stii niciodata din ce naiba te vei ridica. Sunt un melc. Ma doare corpul. Jennifer este intr-o forma buna. Nu am crezut ca trebuie sa fac multe antrenamente inainte de film, dar  cand am filmat, am regretat ca nu eram in foarte buna forma fizica.”

Chiar daca Sandler a laudat-o pe Aniston pentru ca este intr-o „forma buna”, vedeta din „Friends” a spus ca s-a accidentat in ultima zi de filmare. „M-am accidentat la spate in urma cu aproximativ trei ani si m-am enervat foarte tare cand eram in ham”, a spus Aniston. „A fost literalmente ultimul lucru pe care l-am filmat. A fost unul dintre acele lucruri in care te trezesti a doua zi sau doua zile mai tarziu si iti spui: „Wow, a fost rau”.”

Murder Mystery 2 e pe Netflix de vineri, inclusiv in Romania.

Citește în continuare