Skip to content

(video) Renée Zellweger debuteaza in muzica si are si primul ei rol intr-un videoclip care ascunde o prietenie de 30 de ani cu regizorul C M Talkington. Si cand a fost in Romania, actrita a impresionat cu caracterul ei frumos, altruismul si bunul sau simt

Profimedia

Noul videoclip “Two steps”  ar putea parea  in care un actor cunoscut face o favoare pentru a ajuta la obtinerea unei anumite vizibilitati pentru un debutant care face pasi mici in cariera muzicala.

Dar inainte de a incepe sa faca muzica, Talkington era (si inca este) cunoscut ca regizor de film – si el a fost cel care i-a oferit lui Zellweger prima ei mare sansa, in 1994 in filmul „Love and a .45”, unde lumea filmului independent a cunoscut-o pentru prima data.

La 30 de ani de prietenie cei doi au facut „Two Steps”, un cantec cu aroma texana, care a fost filmat in urma cu cateva saptamani intr-un loc din desert cu aspect de Lone Star.

Regizor a fost Mark Pellington, care este unul dintre cele mai faimoase nume din domeniul regiei de videoclipuri muzicale inca de la inceputul anilor ’90.

In videoclipul lui Pellington, Zellweger apare singura la inceput si la sfarsit, o femeie singura intr-o casa darapanata din desert care pare sa viseze la o trupa care vine si canta cu ea – sub forma Texas Radio, formatia de acompaniament a lui Talkington – si la cantaretul care, bineinteles, face un pas de doi cu ea intre versuri.

 La final, ramane singura, cu chitara ei drept companie, cantand un refren solo al piesei „Two Steps”.

 Partea ei de duet si segmentul solo de la final marcheaza prima data cand canta cu adevarat cu propria voce, pe ecran, doar ca ea insasi, desi, evident, a fost cunoscuta pentru ca a cantat in filme ca „Chicago”, „Judy” si chiar „Empire Records”.

Talkington spune ca, desi nu au pastrat o legatura constanta de la „Love and a .45”, au existat momente de-a lungul anilor in care Zellweger castiga un premiu important de actorie si ii trimitea flori, cu un bilet in care ii multumea pentru ca a contribuit la lansarea carierei sale.

In anii 2000, Renée Zellweger a fost in Romania – Bucuresti si Brasov – pentru filmarile de la Cold Mountain, filmul lui Anthony Minghela multi premiat cu Oscar.

La momentul respectiv, intreaga echipa locala a descoperit generozitatea, seriozitatea si timididatea actritei. La ceva vreme dupa ce s-au terminat filmarile din tara noastra, soferul care a avut-o in grija pe toata durata filmarilor a povestit cum Renée Zellweger i-a trimis bilete pentru o vacanta intr-o destinatie exotica, impreuna cu prietena lui, ca multumire pentru atentia cu care i-a fost alaturi in timpul filmarilor.

Tot atunci au aparut marturisiri despre cum achizitiona saptamanal saci de mancare pentru caini si oprea pe drumul Brasov Bucuresti ca sa le lase hrana cainilor vagabonzi, totul in mare discretie; toate informatiile s-au aflat la mult timp dupa ce parasise tara noastra,

Citește în continuare