Skip to content

(Video) Primele imagini cu Kate Winslet in noul serial HBO Max, The Regime. Regizat de Stephen Frears (The Queen) si scris de Will Tracy (Succession), serialul spune povestea unui regim european modern, in timp ce incepe sa se destrame.

Actrita premiata cu Oscar este protagonista viitorului serial HBO „The Regime”, care a fost prezentat in timpul evenimentului de presa Warner Bros. Discovery din 12 aprilie.

Teaserul luxuriant este plin de mister si intriga politica, iar logline-ul oficial nu ofera prea multe indicii, spunand doar ca serialul „spune povestea unui an intre zidurile palatului unui regim european modern, in timp ce incepe sa se destrame”.

Din distributie fac parte Matthias Schoenaerts (care acum e protagonist in Django care s-a filmat in Romania), Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Hugh Grant, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics si Pippa Haywood.

Serialul a fost cunoscut anterior sub numele de „The Palace”.

Stephen Frears si Jessica Hobbs regizeaza serialul, care este scris de Will Tracy, care este, de asemenea, producator executiv si showrunner.

Aceasta este cea de-a treia miniserie a lui Winslet cu HBO, dupa „Mildred Pierce” din 2011 si „Mare of Easttown” din 2021. Ea s-a reintalnit recent cu regizorul filmului „Titanic”, James Cameron, pentru a juca in „Avatar: Drumul apei” din 2022.

Printre creditele cinematografice ale lui Frears se numara regia filmelor „High Fidelity” din 2000, „The Queen” din 2006 si „Florence Foster Jenkins” din 2016. De asemenea, a regizat proiecte de televiziune precum „A Very English Scandal” din 2018 si „Quiz” din 2020.

Hobbs este cunoscut mai ales pentru ca a regizat episoade din „The Crown” si „Broadchurch”. Tracy a co-scris comedia horror „The Menu” din 2022, precum si episoade din „Succession”.

Cu asemenea echipa care are referinte exceptionale e de asteptat ca The Regime sa fie o miniserie de succes pentru HBO Max,

Citește în continuare