Skip to content

(galerie foto) Dua Lipa si Donatella Versace au colaborat pentru colectia „La Vacanza” pe care au lansat-o printr-o defilare de moda in gradina unei vile din Cannes.

Dua Lipa si Donatella Versace au colaborat pentru o noua colectie de moda prezentata aseara pe terasa unei vile de la Cannes. „La Vacanza” este rezultatul colaborarii de lunga durata a cantaretei cu celebra casa de moda italiana si a fost lansata in mod intentionat in concomitent cu cea de-a 76-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

Versace Resort 2024 este o colectie cu haine de vacanta, atat pentru plaja si strada dar si pentru petreceri pe plaja sau la vile luxoase din sudul Frantei. Toate piesele, inclusiv bijuteriile si accesoriile au fost disponibile in magazine si pe Versace.com imediat dupa prezentarea de la Cannes.

Dua Lipa s-a imbracat deseori in tinute Versace, atat pe covorul rosu cat si pe scena, devenind inclusiv ambasadoarea casei de moda. De altfel, popularitatea artistei si asocierea dintre cele doua branduri a contribuit major la interesul publicului tanar in brandul Versace dupa ce intrase intr-un con de umbra si iesise din tendinte.

Prietenia dintre Donatella si Dua s-a concretizat in colectia pe care o veti descoperi in galeria foto de mai jos. Piesele pot fi achizitionate de aici.

„Dua este puternica, nu se teme, este libera, iar viziunea sa creativa este exceptionala”, a declarat Donatella despre artista cu peste 90 de milioane de urmatori pe Instagram.

„Donatella si cu mine am dezvoltat o legatura foarte puternica de-a lungul anilor si sunt foarte recunoscatoare pentru sprijinul pe care ea si intreaga echipa mi l-au acordat inca de la inceputul carierei mele. Cand am creat designul acestor piese, visam la zilele petrecute langa piscina si la mare, la dansul noptii de vara. Spectacolul va va purta intr-o calatorie captivanta pentru a descoperi cea mai buna garderoba de vacanta Versace. Colectia La Vacanza este sexy, seducatoare si increzatoare, avand ca fundal Riviera Franceza in cea mai aglomerata perioada a anului.”, spune cantareata despre legatura cu Versace. 

Merita amintit ca brandul, desi este promovat in continuare de Donatella, sora celebrului designer Giani Versace, a fost vandut companiei detinute de Michael Kors si functioneaza ca o corporatie americana.

Scena pentru prezentarea colectiei „La Vacanza” a fost construita in aer liber, deasupra piscinei din gradina unei vile private de la Cannes. Defilarea poate fi urmarita mai jos.

Piesele vestimentare, accesoriile, obiectele de marochinarie si bijuteriile au fost create de Dua si Donatella iar campania publicitara care le promoveaza au fost semnate de fotografa olandeza Carlijn Jacobs, stilistul Jacob K, Paul Hanlon la coafura si Lisa Eldridge la machiaj.

Intre timp, Dua Lipa se pregateste sa lanseze vineri melodia „Dance The Night” extrasa de pe coloana sonora a filmului „Barbie”.

Artista a anuntat pe contul ei de Instagram ca urmeaza sa se alinieze tendintelor „Barbiecore” (inspirate de universul Barbie) care sunt la moda in acest an. Filmul „Barbie a fost regizat de Greta Gerwig, va fi lansat in luna iunie si este unul dintre cele mai asteptate productii hollywoodiene ale acestei veri, avandu-i in rolurile principale pe Margot Robbie si Ryan Gosling.

Dua Lipa va lansa vineri, la miezul noptii, cantecul ‘Dance the Night” care promoveaza „Barbie The Album”, coloana sonora a filmului. Mai jos puteti vedea un preview al videoclipului care ilustreaza melodia, artista poarta piese din noua colectie Versace.

Dua Lipa a lucrat inital ca model, iar in 2015 a semnat cu Warner Music Group si doi ani mai tarziu si-a lansat albumul de debut „Dua Lipa”. Acesta a ajuns pe locul al treilea in topurile din Marea Britanie, iar printre piesele celebre se numara „Be the One”, „IDGAF” si „New Rules”. 

Lipa a castigat mai multe trofee, inclusiv doua premii Grammy, trei Brit Awards si doua MTV Europe Music Awards.

Lansat in aprilie 2018, single-ul „One Kiss”, interpretat impreuna cu Calvin Harris, a atins prima pozitie in clasamentele din Marea Britanie si a devenit cea mai longeviva piesa a unei artiste aflata pe prima pozitie in topurile din acel an. Melodia i-a adus in palmares un trofeu Brit Award la categoria Cel mai bun cantec al anului.

In 2019, cantareata a fost distinsa si cu premiul Grammy pentru cel mai bun nou artist, iar piesa „Electricity”, o colaborare cu Silk City, a castigat premiul Grammy la sectiunea Best Dance Recording.

Citește în continuare