Skip to content

Beneficiile din platforma Visa Premium vă pregătesc pentru Untold cu reduceri la cursele BlackCab. Răsfățați-vă și mai mult în vacanță cu beneficiile cardurilor Visa Gold, Platinum și Infinite si cu ofertele speciale BlackCab la rezervarea curselor, cu până la 20% reducere.



Răsfățați-vă și mai mult în vacanță cu beneficiile cardurilor Visa Gold, Platinum și Infinite si ofertele speciale BlackCab la rezervarea curselor, cu până la 20% reducere.

Vara aceasta vine cu oferte exclusiviste pentru posesorii de carduri Visa Gold, Platinum și Infinite care pot accesa multiple reduceri și servicii de transport personalizate pentru o experiență Premium completă, care să le aducă mai mult confort și să le permită să economisească timp. Aflați care sunt avantajele din platforma Visa Premium de care vă puteți bucura zi de zi, inclusiv atunci când mergeți în vacanță cu cei dragi.

Rezervați curse BlackCab spre Untold cu până la 20% reducere

Visați să luați parte la concertele marilor artiști organizate în țară vara aceasta? Pentru a ajunge mereu la timp la scena principală, deţinătorii cardurilor Gold, Platinum sau Infinite beneficiază de reduceri extra de 12%, 15% sau 20% peste promoțiile deja active la cursele cu BlackCab în 5 orașe: București, Timișoara, Constanța, Iași și Cluj. Dacă așteptați cu nerăbdare să trăiți emoția live a celui mai mare festival de muzică din România, la Untold puteți profita și de o experiență premium de transport. Nu uitați să rezervați din timp mașina astfel încât să nu existe întârzieri și să puteți savura fiecare moment pe perioada festivalului.

Totodată, pe platforma Visa Premium, posesorii acelorași carduri au acces la tarife speciale pentru servicii de livrare rapidă, pentru transportul copiilor în condiții de siguranţă și șofer privat pentru transportul cu mașina personală. Mai mult, cursele BlackCab pot fi comandate și în afara țării acolo unde serviciul este prezent prin intermediul echipei de suport, accesibil prin call-center sau e-mail.

Transportul devine mai simplu datorită beneficiilor Visa Premium, chiar și atunci când trebuie să ajungeți la aeroport.

Distanța nu trebuie să fie un impediment în organizarea călătoriilor, indiferent dacă vă pregătiți de vacanța mult așteptată sau de o plecare apărută spontan în calendar. Pentru a avea parte de un zbor desăvârșit oriunde mergeți, BlackCab pune la dispoziția clienților care dețin carduri Visa Gold, Platinum sau Infinite un serviciu dedicat pentru drumul spre sau dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Aceștia beneficiază de prețuri fixe preferențiale la cursele BlackCab, alături de rezervări personalizate în funcție de monitorizarea zborurilor și preluare direct din incinta aeroportului pentru un transfer cât mai confortabil și fără timpi de așteptare. Tot ce trebuie să faceți este să anunțați cu 48h înainte de momentul cursei că doriți să beneficiați de oferta preferențială BlackCab din cadrul platformei Visa Premium.

Vreți să bifați pe listă un festival popular de peste hotare? E bine de știut că avantajele premium nu se opresc aici și le puteți accesa atât de acasă, cât și în deplasare.

 În cadrul platformei Visa Premium posesorii cardurilor Visa Gold, Platinum și Infinite au la dispoziție numeroase reduceri de preț la o selecție variată de parteneri din țară sau din străinătate. Printre acestea se numără acces gratuit în lounge-urile aeroporturilor din București, Cluj și Timișoara, acces la servicii hoteliere premium prin programul Visa Luxury Hotels sau compensații financiare în caz de întârziere a zborului, oferte la restaurante, clinici de stomatologie, saloane de înfrumusețare sau săli de fitness.

Aflați mai multe detalii legate de condițiile de accesare a ofertelor din platforma Visa Premium pe: visa.ro/premium/privilegii-exclusive.html.

Citește în continuare