Skip to content

Gwyneth Paltrow isi pune la dispozitie prin Airbnb pentru turisti casa de oaspeti din vila ei din Montecito. Actiunea face parte dintr-o campanie impotriva singuratatii initiate de Airbnb

Marti, Gwyneth Paltrow, in varsta de 50 de ani, a dezvaluit ca a incheiat un parteneriat cu Airbnb pentru a invita un turist sa petreaca un sejur exclusiv in casa ei de oaspeti din Montecito, California. Actrita a publicat un mesaj video, in parteneriat platit cu Airbnb pe Instagram  care a inclus si un tur complet al proprietatii.

„Singuratatea este o conditie umana, dar in ultimii ani, izolarea crescuta si lipsa noastra de comunitate a facut ca vietile noastre sa fie si mai fragmentate”, a scris ea alaturi de clip. „@airbnb a avut ideea geniala de a face ceva pentru a face lumea un pic mai putin singuratica, motiv pentru care va invit sa veniti sa stati la casa mea de oaspeti din Montecito pentru o noapte”, a declarant Paltrow.

De-a lungul anilor, Gwyneth Paltrow a acceptat vizite ale publicatiilor de design si arhitectura care i-au fotografiat casa.

In filmul de pe Instagram, castigatoarea premiului Oscar a explicat cu placere ce avantaje din casa ar putea fi deosebit de interesante pentru oaspetele ei – inclusiv o bucatarie complet echipata pentru mesele pregatite de profesionisti, o invitatie la cina impreuna cu ea si sotul ei, Brad Falchuk, cu access la o crama din care poate allege orice sticla de vin si o piscina amplasata in natura cu privelisti care iti taie respiratia.

„Chiar daca incepem ca niste straini, sper ca vom gasi conexiuni si puncte comune la o cina delicioasa pe care o vom lua impreuna. Intindeti-va langa piscina, faceti una dintre drumetiile mele preferate si, bineinteles, puteti avea o baie aprovizionata cu produsele mele preferate de la @goop pentru un sejur cu adevarat luxuriant”, a scris ea in postare.

Lista va putea fi solicitata pentru a fi rezervata incepand de marti, 15 august, la ora 10:00 PST, la airbnb.com/goop, pentru un sejur de o noapte, sambata, 9 septembrie.

Intregul conac unde sta Paltrow in Montecito este evaluat la 5 milioane de dolari si este un domeniu care pe langa piscina, doua case de oaspeti, vila propriu zisa, teren de tenis, are si o mini padure.

domeniul din MOntecito detinut de Gwyneth Paltrow

Paltrow nu este singura vedeta care a colaborat cu Airbnb in ultima vreme. Site-ul de partajare a locuintelor a colaborat recent si cu un nume potential si mai mare: Barbie! (Si Ken.) In onoarea noului film Barbie regizat de Greta Gerwig, care a fost lansat pe 21 iulie, au re-listat un conac roz din Malibu, modelat dupa casa de vis a iconicei papusi.

Resedinta privata de culoare roz, dotata cu un ring de dans, un patinoar, o sala de sport, un bar si o piscina infinita, a fost initial disponibila pentru inchiriere in 2019, dar luna trecuta, directorii Airbnb au oferit sansa unor sejururi gratuite pentru fanii lui Barbie.

Casa de vis din Malibu a primit chiar si celebritati precum John Legend, Chrissy Teigen si copiii lor pentru un sejur. „Am petrecut noaptea la Ken’s!!! @airbnb”, a legendat Teigen, in varsta de 37 de ani, un carusel Instagram cu timpul petrecut de familia ei la palatul roz.

Citește în continuare