Skip to content

BARBIE ajunge pe HBO Max pe 15 decembrie. Puteti vedea in aceasta vacanta filmul cu Margot Robbie si Ryan Gosling care a avut cele mai mari incasari la lansare din istoria studiourilor Warner

Sa traiesti in Barbieland inseamna sa fii o fiinta perfecta intr-un loc perfect. Asta daca nu cumva ai o criza existentiala totala. Sau daca esti un Ken.

S-a vorbit mult in aceasta vara de filmul regizat de Greta Gerwig (Little Women, Lady Bird) care incearca sa recupereze putin din “stricaciunile” pe care compania Matel producatoare de papusi le-a facut la anivelul unor generatii de fetite care si-au setat niste standard de frumuseteireala.

BARBIE, care ii are in rolurile principale pe Margot Robbie (Bombshell, I, Tonya, Promising Young Woman si Saltburn) si Ryan Gosling (La La Land, Blade Runner 2049) in rolul lui Barbie si Ken, pune povestea papusii perfecte intr-o alta perspectiva mai apropiata de zilele noastre si de feminism, precum si de ideea de acceptare de sine si de incluziune sociala.

Filmul ii mai are in distributie pe America Ferrera (Superstore, How to Train Your Dragon), Kate McKinnon (Bombshell, Saturday Night Live), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World, Juno), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Issa Rae (Insecure – HBO), Rhea Perlman (I’ll See You in My Dreams, Matilda) si Will Ferrell (Anchorman, Talladega Nights), Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya, cantareata si compozitoarea Dua Lipa, castigatoare a unui premiu GRAMMY®, si Helen Mirren, laureata a unui premiu Oscar®.

La lansare Matel si-a mai aratat inca o data puterea in ceea ce inseamna promovarea unor idei si a unor produse, cu o campanie exceptionala care a costat cateva sunte de milioane de dolari si a pus-o pe Robbie din nou in tinutele iconice ale papusii, de data aceasta in marime naturala, dar si cu activari la scara mica, inclusiv in Romania, cand tineri s-au putut plimba intr-o masina roz decapotabila, imaginandu-si lumea lui Barbie.

Coloana sonora a filmului BARBIE a fost, de asemenea, nominalizata la 11 premii GRAMMY® la sapte categorii, patru dintre cele cinci titluri nominalizate la categoria „Cel mai bun cantec scris pentru media vizuala” aparand pe coloana sonora oficiala a filmului.

Altfel, e clar ca odata cu valul de curiozitate generat la nivel de tsunami, acum ca filmul va fi pe HBO Max  toti cei care nu l-au vazut in cinematografe se vor bucura de el in vacanta de Sarbatori. Din 15 decembrie pe HBO Max.

Dupa vizionare ganditi-va la efectele pe care aceasta papusa le-a avut asupra mentalitatii a milioane de fetite.

Citește în continuare