Skip to content

Bridgerton revine cu sezonul 3 in primavara anului viitor. Au fost dezvaluite datele lansarii si primele imagini cu Penelope si Colin.

Netflix si Shondaland au anuntat ca fenomenul Bridgerton va reveni pe micile ecrane pentru cel de-al treilea sezon in 2024. Vestea s-a lasat asteptata multa vreme din cauza grevei actorilor si scenaristilor de la Hollywood care nu a permis finalizarea episoadelor deja filmate.

Noul sezon va fi lansat in doua parti, fiecare formata din 4 episoade. Partea 1 va avea premiera pe 16 mai 2024, iar partea 2 pe 13 iunie 2024. 

Fanii Bridgerton vor asista la povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) si Colin Bridgerton (Luke Newton), cuplul fiind cunoscut pe retelele de socializare drept #Polin.

Odata cu anuntarea datei de lansare, Netflix si Shondaland au dezvaluit si un material video narat chiar de Lady Whistledown (vocea lui Julie Andrews). Videoclipul include tweet-uri ale fanilor, comentarii de pe diverse retele de socializare si videoclipuri de pe TikTok si face publice datele lansarii seriei.

Noul sezon Bridgerton are si un nou showrunner: Jess Brownell. Povestea se va concentra asupra lui Penelope care decide sa renunte in sfarsit la dragostea ei pentru Colin, dupa ce i-a auzit cuvintele dispretuitoare in ultimul sezon. 

Totusi, ea a decis ca este timpul sa-si caute un sot, de preferinta unul care sa-i ofere suficienta independenta pentru a-si continua viata dubla ca Lady Whistledown, departe de mama si surorile ei. Lipsita de incredere, incercarile lui Penelope pe piata de casatorii esueaza spectaculos.

Intre timp, Colin s-a intors din calatoriile sale de vara cu o noua infatisare si plin de mandrie. Dar este descurajat cand realizeaza ca Penelope, singura persoana care l-a apreciat intotdeauna asa cum a fost, il trateaza cu raceala. Dornic sa-si recastige prietenia, Colin se ofera sa-i fie mentor si sa o ajute sa capete incredere in sine, astfel incat sa-si gaseasca un sot. Dar cand lectiile lui incep sa functioneze putin prea bine, Colin trebuie sa-si dea seama daca sentimentele lui pentru Penelope tin cu adevarat doar de prietenie. 

Pentru Penelope, situatia complica ruptura ei cu Eloise (Claudia Jessie), care si-a gasit un nou prieten, iar prezenta tot mai mare a Penelopei in societate face si mai dificil sa tina secret alter ego-ul ei de Lady Whistledown.

Filmarile sezonului 3 din Bridgerton au inceput inca din iulie 2022, noile episoade vor fi lansate la aproape doi ani distanta.

In iulie 2022, distributia sezonului 3 a anuntat noutatile productiei printr-un videoclip care face referire la finalul finalul sezonului 2. Este vorba despre actorul Jonathan Bailey — protagonist al sezonului anterior in rolul elegantului viconte Anthony Bridgerton — care apare primul in videoclip tinand 2 degete in fata camerei iar cand le intoarce arata de fapt 3 degete. Este o trimitere la o miscare similara din episodul 8 cand el isi manifesta interesul amoros fata de Kate Sharma (Simone Ashley). Acest lucru este menit sa semnaleze importanta pe care Bailey si Ashley o vor avea in noile episoade. 

Desi Bridgerton este gandit pe o structura care concentreaza fiecare sezon pe povestea de dragoste a unuia dintre membrii familiei Bridgerton, schimband la fiecare sezon protagonistii, se pare ca Vicontele Bridgerton si Miss Sharma vor ramane in continuare ca personaje importante in sezonul al treilea. Este o abordare diferita fata de primele doua sezoane cand chipesul Rege Jean Page si Phoebe Dynevor au fost protagonistii primei parti dar Page nu a mai aparut deloc in sezonul 2 iar lui Dynevor i-a fost acordat un rol mic in partea a doua .

In distributia noului sezon vor reveni Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Hannah Dodd (Francesca Bridgerton), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Jessica Madsen (Cressida Cowper), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington) si Julie Andrews (vocea lui Lady Whistledown).

Insa noile episoade vor include si noi membri ai distributiei: Daniel Francis, Sam Phillips si James Phoon. 

Intre timp, anul acesta s-a lansat serialul Regina Charlotte, inspirat tot din universul Bridgerton creat de autoarea Julia Quinn.

Recent, au aparut si informatii din culisele primelor doua sezoane Bridgerton din partea actritei Ruby Baker.

Citește în continuare