Skip to content

Galerie foto. Cele 88 de tinute purtate de Kate Middleton in 2023. Ce branduri a purtat si ce arata schimbarile de stil despre viitorul Printesei de Wales.

Articolul de final de an dedicat tinutelor regale a devenit o traditie urban.ro pe care o continuam si la sfarsitul lui 2023.

Pentru Kate Middleton a fost primul an in calitate de Printesa de Wales, se afla cu un pas mai aproape de momentul in care va deveni regina si, pe langa titlul de printesa, a primit si alte functii importante, inclusiv la nivel militar: Ducesa de Cornwall, Contesa de Chester, Colonel al Garzilor Irlandeze si Ducesa de Rothesay. Aceste schimbari de rang s-au simtit subtil si la nivelul vestimentatiei purtate in angajamentele din spatiul public, s-a scris despre stilul ei ca fiind inspirat din tinutele diplomatilor.

Catherine era deja una dintre cele mai bine imbracate si elegante femei din lume, un aspect care nu se datoreaza hainelor pe care le poarta ci modului in care isi asuma fiecare alegere vestimentara, si-o insuseste si face fiecare tinuta sa para organica, naturala, potrivita perfect pentru silueta ei si pentru ocaziile la care ia parte.

Desi a pastrat reteta deja cunoscuta a combinatiilor stilistice de tinute create de designeri de lux ─ facute pe comanda special pentru ea, deseori alterate fata de modelul original ─ cu piese ale brandurilor mass-market, Printesa Kate are un stil mult mai unitar care exprima putere, stabilitate, coerenta, grija si empatie pentru fiecare persoana cu care se intalneste. Prin aparitiile ei este deopotriva intangibila si aspirationala iar atitudinea ei, in ton cu hainele alese in semn de respect fata de fiecare organizatie pe care o reprezinta, este una inspirationala si optimista.

Intr-o lume haotica, aflata in continua schimbare, pe alocuri coplesitoare (inclusiv pentru familia regala care trece printr-o multime de scandaluri in ultimii ani), aparitiile lui Catherine sunt un model despre cum sa mergi prin viata cu capul sus si sa fii concentrat atat la scopul si responsabilitatile pe care le ai cat si la fiecare om pe care il intalnesti.

In 2023, Printesa de Wales a purtat mai multe costume si sacouri cu umeri ridicati (care confera o postura mai impunatoare si exprima tarie de caracter) iar unele rochii au imprumutat elemente din uniformele militare. In plus, a avut grija sa aduca constant tribut celor doua personalitati care au marcat cel mai mult familia regala in ultimul secol: Regina Elisabeta si Printesa Diana, purtand constant anumite bijuterii care au apartinut acestora. Iar faptul ca a devenit prima persoana dupa Diana care detine titlul de Printesa de Wales este o alta responsabilitate pe care si-a asumat-o, orientandu-si campaniile catre copii si oameni care au nevoie de ajutor.

Mai jos va invitam intr-o lunga calatorie vizuala prin toate tinutele purtate de Catherine in 2023.

Tinutele purtate de Kate Middleton in ianuarie 2023

Primul angajament regal al anului 2023 a fost pe 12 ianuarie cand Printesa Kate si Printul William au vizitat Royal Liverpool University Hospital. Tinutele lor au fost coordonate in nuante de bleumarin si verde, o optiune care simbolizeaza uniunea si stabilitatea cuplului. Printesa a purtat o rochie de tip pulover cu un palton Holland Cooper, asortate cu pantofi Gianvito Rossi si o geanta Mulberry.

Pe 18 ianuarie 2023, Printesa Kate a vizitat cresa Foxcubs din Luton, parte din proiectul ei dedicat importantei primilor ani de viata. A purtat fusta si bluza Gabriela Hearst intr-o nuanta de oranj intens, palton de lana Massimo Dutti, cizme Gianvito Rossi, geanta Stuart Weitzman si cercei Kiki McDonough.

Pe 19 ianuarie (imaginea din stanga sus), Printesa de Wales a fost prezenta la Hampton Court Palace unde a gazduit o receptie pentru echipa de rugby in scaun cu rotile a Angliei. A purtat un sacou burgundiu Roland Mouret.

Pe 25 ianuarie 2023 (imaginea din dreapta sus), Kate a gazduit o intalnire la Castelul Windsor cu 8 profesionisti din mediul academic, al stiintelor si al psihologiei parentale pentru proiectul „Early Years”. A purtat un body Holland Cooper cu un blazer Alexander McQueen.

Pe 26 ianuarie, Kate a vizitat Windsor Foodshare, o cantina din Windsor, alaturi de William, si i-au ajutat pe voluntari sa sorteze donatiile primite. A purtat o helanca si un palton Hobbs London, ambele in nuante de roz fuchsia, pantaloni Jigsaw si pantofi Emmy London Josie.

Pe 30 ianuarie 2023 a lansat campania Shaping Us din cadrul Royal Foundation Centre for Early Childhood printr-o receptie tinuta la sediul BAFTA din Londra. A purtat un costum rosu Alexander McQueen, pantofi Gianvito Rossi, geanta Miu Miu si cercei Chalk Jewelry.

Pe 31 ianuarie, Kate si-a continuat intalnirile legate de campania Shaping Us la Universitatea din Leeds unde le-a vorbit studentilor. A purtat o rochie tricotata bej Victoria Beckham cu un palton verde Alexander McQueen, curea Vanzetti, o geanta verde Manu Atelier si cizme maro din piele intoarsa de la Gianvito Rossi.

Tinutele purtate de Printesa de Wales in februarie 2023

La inceputul lunii februarie, Printesa de Wales si-a continuat campania Shaping Us. In imagini publicate pe conturile familiei regale, Kate apare mai intai in vizita la scoala St John’s Primary din Bethnal Green, in Londra (imaginea din stanga sus) purtand o bluza Burberry iar apoi intr-o intalnire cu prezentatorul radio Roman Kemp (imaginea din dreapta sus) in care a purtat blugi negri, un pulover Holland Cooper si o jacheta L.K. Bennett Darwin.

Pe 8 februarie, Kate a vizitat Colegiul Landau Forte din Derby unde a felicitat-o pe Preet Chandi, prima femeie de culoare care a finalizat o expeditie solo la Polul Sud. A purtat un sacou Zara cu pantaloni navy si sneakers Veja.

Pe 9 februarie, Kate a avut prima aparitie in Cornwall de la primirea titlului de Ducesa de Cornwall (detinut anterior de actuala Regina Camilla). A purtat un palton Hobbs London in nuanta Chestnut Brown cu cizme Gianvitto Rossi.

Pe 19 februarie, Printesa de Wales a avut ceea ce editorii de moda numesc una dintre cele mai bune aparitii pe covorul rosu din istoria tinutelor ei. A fost prezenta la premiile BAFTA 2023 intr-o rochie Alexander McQueen pe care a mai purtat-o anterior dar pe care a optat sa o stilizeze diferit, accesorizand-o cu manusi negre Cornelia James, cercei Zara, pantofi aurii Aquazzura Fenix 105 si geanta de tip clutch Jimmy Choo.

Pe 21 februarie 2023, Kate a vizitat Oxford House Nursing Home in Slough, purtand o tinuta bleu-marin formata din helanca Ralph Lauren si pantaloni Roland Mouret cu un palton Max & Co, pantofi Emmy London, geanta Polène Paris si cercei David Webb.

Pe 25 februarie, Printesa a fost alaturi de William la meciul de rugby dintre Tara Galilor si Anglia, desfasurat in Cardiff. Optiunea cromatica de houndstooth in rosu si alb este diplomata, rosu este culoarea echipei engleze, albul este al galezilor. Kate a purtat un palton Catherine Walker, botine Aquatalia Ruby Dry, cercei Mappin & Webb si geanta Mulberry.

Pe 28 februarie, Kate a avut o zi aglomerata in Tara Galilor: a vizitat un centru de recuperare, a concurat intr-o competitie de ciclism si s-a intalnit cu organizatii caritabile de la Wales Air Ambulance. Merita mentionat ca a purtat tocuri inclusiv in timp ce mergea pe bicicleta, castigand competitia. A purtat fusta Zara, palton Alexander McQueen, geanta Smythson East, cizme din piele intoarsa de la Gianvito Rossi, geanta Mulberry si cercei Heavenly.

Tinutele purtate de Printesa de Wales in martie 2023

Pe 1 martie, Kate a participat alaturi de Printul William la ziua nationala a Tarii Galilor. A purtat un palton rosu Alexander McQueen (nuanta steagului galez) cu accesorii negre: cizme Gianvito Rossi, geanta Mulberry, cercei Asprey London, manusi Evica Milovanov-Penezic si palarie de tip fascinator de la Juliette Botterill Millinery.

Pe 2 martie 2023 (imaginea din stanga sus), Kate a purtat un costum smarald de la Burberry pentru intalnirea cu Printul Haakon si Printesa Mette-Marit ai Norvegiei la Castelul Windsor. Iar pe 8 martie (imaginea din dreapta sus) a vizitat Garzile Irlandeze care se antrenau in Anglia rurala, intr-o dimineata cu ninsoare. Dupa moartea Reginei Elisabeta, Printesa de Wales a devenit Colonel de onoare al garzilor. A purtat pantaloni G Star Raw, cizme Berghaus si o jacheta din uniforma militara irlandeza.

Pe 9 martie, Printesa de Wales a vizitat Centrul Musulman Hayes din Londra alaturi de Printul William pentru a sustine ONG-urile care ii ajutau pe cei afectati de cutremurul devastator din Turcia si Siria. A purtat o rochie Alexander McQueen, o jacheta Catherine Walker, o esarfa a designerului pakistanez Elan, geanta Grace Han si pantofi Gianvito Rossi.

Pe 13 martie 2023, Kate, alaturi de membrii familiei regale, au participat la o slujba de ziua Commonwealth-ului la Westminster Abbey. A purtat un deux-pieces Erdem, palarie de Sean Barrett, clutch Emmy London, pantofi Gianvito Rossi, o brosa care i-a fost daruita de Printul Charles si o pereche de cercei cu safire si diamante care au apartinute Printesei Diana.

Pe 17 martie, „Colonelul Catherine”, asa cum a numit-o Printul William in ziua respectiva, a optat pentru o nuanta de verde-albastrui in timpul ceremoniei anuale de Ziua Sf.Patrick (verdele fiind culoarea asociata Irlandei). A purtat o rochie tip palton creata de Catherine Walker, palarie Jane Taylor, clutch Emmy London, manusi Dents si pantofi Gianvito Rossi.

Pe 21 martie, Printesa de Wales a purtat o tinuta Alexander McQueen cu cercei Asprey London si pantofi Gianvito Rossi la o intalnire cu lideri din domeniul afacerilor si finantelor care a facut parte din campania Shaping Up, menita sa incurajeze formarea unor comunitati prospere pentru copii.

Tinutele purtate de Kate Middleton in aprilie 2023

Pe 9 aprilie 2023, Printesa de Wales a luat parte la slujba din duminica pascala la Capela St. George de pe mosia Castelului Windsor. A purtat o rochie de tip palton creata de Catherine Walker, pantofi Gianvito Rossi, cercei Caroussel si geanta Emmy London.

Pe 20 aprilie, Kate si William au vizitat Birmingham pentru o zi de angajamente regale prin care au celebrat cultura locala a orasului. Printesa a purtat o rochie Karen Millen, cercei Sézane, un colier Daniella Draper, pantofi Gianvito Rossi si o geanta Smythson East.

Pe 24 aprilie, Printesa de Wales a vizitat The Baby Food Bank din Windsor, purtand pantaloni si un blazer Reiss cu balerini Boden, cercei Sézane si un colier Daniella Draper.

Pe 27 si 28 aprilie, Kate si William au vizitat Tara Galilor pentru intalniri cu organizatiile locale pe care le sprijina si patroneaza. Au sustinut o serie de activitati fizice cu Central Beacons Mountain Rescue Team in Merthyr Tydfil iar la un moment dat au livrat pizza voluntarilor care lucrau in zona. Printesa a purtat tinute corespunzatoare: pantaloni G Star Raw, bocanci Berghaus si o helanca Holland Cooper. Jacheta rosie este Keela, cea verde-gri este Barbour.

Pe 28 aprilie, Kate a vizitat Aberfan, locul dezastrului minier din 1966 in care au murit 144 de persoane, dintre care 116 au fost copii. Printesa a purtat un palton Catherine Walker, o rochie Zara, geanta Mulberry, cizme Gianvito Rossi si cercei Emily Mortimer.

Tinutele purtate de Kate Middleton in mai 2023, luna incoronarii Regelui Charles

Pe 4 mai 2023, Kate si William au vizitat pubul londonez Dog & Duck din Soho. A purtat un palton Eponine London, o rochie Suzannah London, o geanta Mulberry, pantofi Jimmy Choo si cercei Maria Black.

Pe 5 mai, cu o zi inaintea incoronarii, Printesa de Wales a gazduit demnitari din intreaga lume in cadrul unui pranz organizat la Palatul Buckingham. A purtat o rochie Jenny Packham, cerceii Bahrain din colectia regala, un clutch Prada si pantofi Aquazzura 105.

Tot pe 5 mai si tot la Palatul Buckingham, pe parcursul serii a avut loc o alta receptie pentru invitati straini. Printesa a purtat o rochie Self Portrait, pantofi Aquazzura, cercei cu safire si diamante din colectia regala si un clutch Jenny Packham.

Pentru ceremonia incoronarii Regelui Charles si a Reginei Camilla de pe 6 mai 2023, Printesa de Wales a purtat roba Dame Grand Cross a Ordinului Regal Victorian peste o rochie Alexander McQueen. In locul diademei a purtat o coronita creata de Jess Collett si Alexander McQueen. A accesorizat tinuta cu pantofi Gianvito Rossi si o pereche de cercei cu perle si diamante care au apartinut Printesei Diana.

Pe 7 mai, Kate a participat la Marele Pranz, o serie de evenimente desfasurate dupa incoronare in Regatul Unit. Printesa a purtat un blazer Reiss, adidasi Veija si cercei Annoushka. In aceeasi zi a avut loc si concertul Incoronarii la care a purtat aceeasi tinuta vazuta mai sus in aparitia de pe 30 ianuarie 2023.

Pe 8 mai, Printesa de Wales a participat, alaturi de William si cei trei copii ai lor, la o actiune de voluntariat pentru Big Help Out, alaturi de cercetasii britanici. A purtat o bluza Really Wild, cizme Blundstone si pantaloni G Star Raw.

Kate a continuat seria tinutelor bleu pe 9 mai cand a purtat din nou una dintre cele mai apreciate tinute ale sale pentru petrecerea din gardina Palatului Buckingham. Anterior, fusta si bluza Elie Saab au fost purtate la Royal Ascot in 2019, accesorizate in acelasi mod cu palaria Philip Treacy in stilul OC 147, pantofii Gianvito Rossi si clutchul Elie Saab. Singura diferenta au fost cerceii Lola Blue.

Pe 16 mai (imaginea din stanga sus), Kate a purtat un blazer galben pentru o intalnire cu organizatia caritabila Dame Kelly Holmes Trust. Tinuta este formata din sacoul L.K. Bennett, o bluza H&M si tenisi Veija. Iar pe 18 mai (imaginea din dreapta sus), pentru a marca Saptamana Constientizarii Sanatatii Mintale, a vizitat Anna Freud Centre pentru a vorbi cu experti in domeniul cercetarii despre cum se poate lucra cu anxietatea. A purtat o rochie verde Suzannah London cu pantofi Alessandra Rich si cercei Accesorize.

Pe 22 mai 2023, Printesa de Wales a facut o vizita al Chelsea Flower Show intr-o rochie roz ME+EM cu espradilele Castaner si cercei Catherine Zoraida.

Pe 25 mai a vizitat Foundling Museum din Londra pentru o intalnire legata de campania Shaping Us. A purtat un costum Alexander McQueen cu pantofi Gianvito Rossi, curea Camila Elphik si bijuterii Maria Black.

Tinutele purtate de Printesa de Wales in iunie 2023

Pe 1 iunie, Kate si William au calatorit in Iordan pentru nunta regala a Printului Hussein cu Printesa Rajwa. A purtat o rochie cu broderii florale de la Elie Saab cu un clutch Wilbur & Gussie si sandale Prada.

Pentru petrecerea care a avut loc in aceeasi seara, Printesa de Wales s-a schimbat intr-o rochie de gala Jenny Packham pe care a accesorizat-o cu un clutch Prada, cerceii Greville Chandelier care au apartinut Reginei Elisabeta si diadema Lover’s Knot care a apartinut Reginei Mary.

Pe 7 iunie 2023, Printesa Kate a optat pentru o tinuta sport in timpul vizitei la clubul de rugby Maidenhead. A purtat un tricou din uniforma clubului, pantaloni Sweaty Betty, cercei Orelia si adidasi Lululemon.

Pe 15 iunie a vizitat centrul de copii Riversley Park din Nuneaton, Warwickshire pentru a purta discutii despre programul Early Years. A purtat o rochie Cefinn pe care a accesorizat-o cu cercei Kiki McDonough, o geanta Mulberry si pantofi Jimmy Choo.

Pe 17 iunie, Printesa de Wales a participat la prima ceremonie Trooping the Colour dupa ce a devenit Colonel al Garzilor Irlandeze, optand sa poarte verde deschis pentru a simboliza apartenenta la regiment. A purtat o rochie Andrew Gn, o palatie Philip Treacy, o brosa Cartier, un clutch L.K.Bennett, pantofi Aquazzura 105 si cerceii Asprey care au apartinut Printesei Diana.

Pe 19 iunie, Printesa de Wales a fost prezenta alaturi de membrii familiei regale la Garter Day, o zi care celebreaza Order of the Garter printr-o slujba desfasurata la Castelul Windsor. A purtat o rochie Alessandra Rich, palatir Philip Treacy, cerceii Collingwood si bratara Nigel Milne care au apartinut Printesei Diana, o geanta Strathberry si pantofi Jennifer Chamandi.

Pe 20 iunie a redeschis National Portrait Gallery din Londra dupa o renovare de trei ani. Institutia este printre primele pe care Catherine le-a patronat dupa casatoria cu Printul William. Pentru vizita la muzeu a purtat o rochie Self Portrait (desi pare fusta si sacou, este de fapt o rochie) cu cercei Heavenly London, pantofi Aquazzura si o geanta Chanel.

Pe 23 iunie, Kate a avut prima aparitie la Royal Ascot in calitate de Printesa de Wales. A purtat o rochie rosie Alexander McQueen, o palarie Philip Treacy, cercei Sezane, clutch Hermes si pantofi Jennifer Chamandi.

Pe 27 iunie a vizitat zona Southampton pentru a inaugura Hope Street, un hub rezidential dedicat mamelor. A purtat o rochie Alessandra Rich, cercei Shyla London, o geanta Mulberry si pantofi Alessandra Rich.

Pe 28 iunie a vizitat Young V&A, o institutie care face parte din Victoria & Albert Museum si care a fost renovata recent. A purtat o rochie Beulah London, cercei Mappin and Webb si pantofi Jimmy Choo.

La finalul lunii iunie, Catherine a filmat un videoclip in care joaca tenis cu Roger Federer pentru a promova turneul Wimbledon. A purtat tricoul si jacheta din uniforma oficiala Wimbledon, fusta-pantaloni Adidas x Stella McCartney, bijuterii Orelia si adidasi Babolat.

Tinutele purtate de Printesa de Wales in iulie 2023

Pe 4 iulie 2023, Printesa Catherine a avut prima aparitie a anului la turneul Wimbledon in calitate de patron regal al All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC). A purtat o brosa in culorile clubului alaturi de un blazer Balmain, o fusta Christopher Kane, cercei Shyla London, bratara Sezane, geanta Mulberry si pantofi Gianvito Rossi.

Pe 5 iulie a purtat din nou rochia-palton Catherine Walker pe care a mai expus-o pe 9 aprilie iar pe pe 6 iulie (imaginea de mai sus) l-a sustinut pe Printul William la meci de polo. A purtat o rochie Beulah London, ochelari de soare Finlay, geanta Mulberry, pantofi Camilla Elphick si bratara Sezane.

Pe 14 iulie, Kate a vizitat Royal International Air Tattoo in Gloucestershire. A purtat un sacou Blaze Milano, pantaloni Alexander McQueen, curea Andersons, cercei Sezane, colier Daniella Draper si balerini Emmy London.

Pe 15 iulie, Printesa de Wales a revenit la Wimbledon pentru finala feminina la simplu, purtand o rochie Self Portrait, un clutch Emmy London, ochelari de soare Victoria Beckham, cercei Cassandra Goad, bratara Halcyon Days, pantofi Gianvito Rossi si o brosa in culorile clubului de tenis All England pe care il patroneaza.

Pe 16 iulie, Kate a fost din nou prezenta la Wimbledon la finala masculina, urmata de ceremonia de decernare a trofeelor pe care are onoare de a le inmana in fiecare an castigatorilor. Si-a continuat seria de aparitii in nuante de verde cu o rochie Roland Mouret, ochelarii de soare Victoria Beckham, pantofii Gianvito Rossi, clutchul Emmy London, cercei Milina London si bratara Halcyon Days.

In august, familia regala s-a aflat in vacanta. Mai jos veti gasi tinutele purtate de Printesa de Wales in septembrie 2023.

Pe 8 septembrie, Printesa Kate si Printul William au calatorit in Tara Galilor pentru comemorarea primului an trecut de la moartea Reginei Elisabeta. A purtat o pereche de cercei care au apartinut regretatei regine pe care i-a asortat unei tinute formate dintr-o rochie-palton Epinone, palarie Sahar Millinery, geanta Mulberry si pantofi Gianvito Rossi.

Pe 9 septembrie a calatorit la Marsilia pentru a sustine echipa Angliei intr-un meci cu Argentina din Cupa Mondiala la Rugby 2023. A purtat un costum Alexander McQueen, cercei si colier Mappin and Webb, o brosa a clubului de rugby englez, geanta Massimo Dutti si pantofi Gianvito Rossi.

Pe 12 septembrie a vizitat o inchisoare de barbati din Surrey. Desi a avut o silueta eleganta, tinuta a fost mult mai serioasa, in nuante de albastru marin. A purtat un costum Alexander McQueen, cercei Kiki McDonough, pantofi Gianvito Rossi si un colier Daniella Draper personalizat pentru a include initialele copiilor ei: Printii George si Louis si Printesa Charlotte.

Pe 14 septembrie, Printesa de Wales a vizitat mai multe organizatii caritabile si o scoala primara din Hereford, aflata intr-o padure. A purtat un blazer Maje Paris, cercei Spells of Love, colierul Daniella Draper cu initialele copiilor, un cear Cartier Ballon Bleu si bocanci See by Chloe.

Pe 18 septembrie a vizitat Royal Naval Air Stration Yeovilton din Somerset, prima vizita in calitate de Comodor-Sef, un titlu conferit in vara acestui an de catre Regelui Charles. A purtat un blazer Holland Cooper, un tricou Ralph Lauren, pantaloni L.K. Bennett, curea Andersons, cercei Kiki McDonough, pantofi Gianvito Rossi si o insigna Fleet Air Arm, sectia de aviatie navala a Marinei Regale.

Pe 20 septembrie a vizitat un ONG care ajuta tinerii din Londra. A purtat un costum Roland Mouret, cercei Kiki McDonough si pantofi Gianvito Rossi.

Pe 26 septembrie a vizitat fabrici de textile din Leeds si Lancaster. A purtat un costum Burberry cu un colier Laure Lombardi, cercei Shyla London si pantofi Emmy London.

Pe 27 septembrie, Kate a continuat seria de costume superbe intr-o vizita la Orchards Centre din Kent. A purtat un sacou Zara, pantaloni L.K.Bennett, cercei Spells of Jewellery, ceas Cartier si balerini Boden Clothing.

Toate tinutele purtate de Kate Middleton in octombrie 2023

Pe 3 octombrie, Printesa de Wales a purtat un costum Holland Cooper pentru a celebra 75 de ani de la sosirea HMT Empire Windrush in Cardiff, Tara Galilor. Costumul a fost accesorizat cu un body Holland Cooper, cercei Shyla London, ceas Cartier si pantofi Gianvito Rossi.

Pe 4 octombrie, Kate a vizitat hub-ul Vsi Razom Community din Bracknell pentru a sta de vorba cu cei care ii ajuta pe refugiatii de razboi din Ucraina. A purtat o vesta gri Cefinn Studio, pantaloni Sezane, cercei Shyla London, ceas cartier si pantofi J Crew.

Pe 5 octombrie, Printesa s-a imbracat adecvat pentru o vizita la Universitatea din Hull unde a facut sport alaturi de Liga de Rugby cu Dizabilitati. A purtat pantaloni Oxen cu logoul ligii, tricou polo Elite Pro, cercei Spells of Love si adidasi Lululemon.

Pe 10 octombrie, Kate a purtat o nuanta optimista de galben pentru a marca Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale in Birmingham, alaturi de Printul William. A purtat un sacou L.K. Bennett, un pulover Boden, pantaloni Roland Mouret, curea Andersons, pantofi Russell & Bromley si o pereche de cercei care i-au fost daruiti in luna iunie de catre Issy Phipps, mama unei tinere de 17 ani care s-a sinucis in luna aprilie. Cerceii au fost creati de una dintre rudele lui Issy pentru o organizatie caritabila care strange fonduri pentru a-i sprijini pe cei cu probleme de sanatate mintala.

Pe 11 octombrie, Printesa de Wales s-a imbracat intr-o tinuta bej pentru o vizita la Universitatea Trent din Nottingham. A purtat o fusta si un pulover Sezane, cercei Simone Rocha, geanta Tusting si pantofi Gianvito Rossi din piele intoarsa.

Pe 12 octombrie, Printul si Printesa de Wales au vizitat Bisham Abbey National Sports Centre pentru a discuta cu ONG-ul Sports Aid despre sanatatea mintala. Kate a purtat un blazer Zara, tricou Ralph Lauren, jeansi Mother Denim, cerceii purtati in ziua anterioara si adidasi Veja.

Pe 15 octombrie, Catherine a fost in public la semifinala Cupei Mondiale de Rugby in Marsilia. A purtat un blazer Zara, pantaloni Roland Mouret, cercei Lenique Louis, ceas Cartier, o brosa a clubului de rugby englez si pantofi Russell & Bromley.

The Princess of Wales attended the Rugby World Cup 2023 quarter-final match in the Stade Velodrome in Marseille, France today.

Toate tinutele purtate de Kate Middleton in noiembrie 2023

Pe 1 noiembrie, Printesa de Wales s-a intalnit cu Dadvengers, o comunitate de tati care pune accentul pe importanta parintilor in primii ani de viata ai copiilor. A purtat o jacheta Barbour x Alexa Chung, jeans Mother Denim, pulover Erdem, cercei Daniella Draper si bocanci Reiss.

Pe 2 noiembrie, Catherine a vizitat Scotia alaturi de Printul William pentru o serie de activitati ce tin de promovarea sanatatii mintale. A purtat o jacheta Burberry, helanca Ralph Lauren, cercei Spellf of Love, jeans Mother Denim si bocanci Reiss. A purtat si o brosa cu mac, purtata in luna noiembrie in Regatul Unit pentru a-i comemora pe cei cazuti in razboi.

Pe 8 noiembrie a vizitat Queen’s Dragoon Guards din Norfolk ─ fiind Colonelul Sef al acestora inca din luna august ─ pentru a testa noile lor echipamente. Pe sub vesta militara a purtat un pulover Holland Cooper, bocanci See by Chloe iar pentru intalnirea cu familiile militarilor a adaugat un sacou Holland Cooper.

Pe 11 noiembrie, la Festivalul Anual al Comemorarii, Kate a optat pentru o rochie Emilia Wickstead, pantofi Aquazzura, clutch Stuart Weitzman si cerceii Bahrain care au apartinut Reginei Elisabeta.

Pe 12 noiembrie, Printesa Kate s-a alaturat membrilor familiei regale pentru Duminica Comemorarii. A asistat la o ceremonie militara desfasurata la Cenotaf in Londra si a purtat o rochie-palton Catherine Walker, palarie Philip Treacy, o pereche de cercei din colectia Reginei Elisabeta, o insigna a Flotei Aeriene, trei brose cu maci, manusi Cornelia Jmes si o geanta Jennifer Chamandi.

Pe 15 noiembrie a sustinut simpozionul national Shaping Us la care a sustinut un discurs in fata unor experti din domeniul parenting. A purtat un costum Emilia Wickstead, pantofi Gianvito Rossi, ceas Cartier si cerceii cu safire si diamante care au apartinut Printesei Diana.

Pe 21 noiembrie, Printesa de Wales a avut una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale anului intr-o rochie cu capa Catherine Walker pentru ceremonia de intampinare a presedintelui sud-coreean si a primei doamne. A accesorizat tinuta cu o palarie JT Millinery, clutch MiuMiu, pantofi Gianvito Rossi si cerceii cu safire si diamante care au apartinut Printesei Diana.

La finalul zilei a avut loc Banchetul de Stat in onoarea presedintelui sud-coreean unde toti membrii familiei regale au purtat haine gala. Catherine a optat pentru o rochie Jenny Packham cu manusi de opera si clutch Anya Hindmarch si diadema Strathmore Rose care a fost purtata ultima data in anii 1930 de catre Regina Mama. In privinta cerceilor, a purtat o pereche care i-a fost daruita in urma cu cativa ani de Regina Elisabeta. In piept poarta o brosa galbena cu Ordinul Regal al Reginei Elisabeta a II-a iar pe banderola are steaua Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order.

Pe 24 noiembrie a vizitat Sebby’s Corner in Barnet pentru a incuraja initiativele dedicate sprijinului acordat copiilor in perioada de dinaintea Craciunului. A purtat un palton Sportmax, o helanca Gabriela Hearst, fusta Really Wild, curea Ralph Lauren, cercei Missoma London si cizme Gianvito Rossi.

Pe 30 noiembrie, in timpul zilei, Printesa Kate si Printul William i-au primit la Castelul Windsor pe Printesa Victoria si Printul Daniel al Suediei, aflati intr-un tur al Regatului Unit. Catherine a purtat o rochie Emilia Wickstead cu cerceii Printesei Diana si pantofi Emmy London.

La finalul zilei de 30 noiembrie, Printesa a avut una dintre cele mai elegante aparitii ale anului pentru Royal Variety Performance. A purtat o rochie Safiyaa cu cercei JCrew, clutch Jenny Packham si pantofi Gianvito Rossi.

Toate tinutele purtate de Kate Middleton in decembrie 2023

Pe 5 decembrie, Catherine a inaugurat un nou centru de chirurgie pediatrica la spitalul Evelina din Londra. A purtat un costum Alexander McQueen, curea Andersons, pulover Inside Jigsaw, cerceii Printesei Diana si pantofi Gianvito Rossi.

Pe 5 decembrie seara, Printesa Kate a imbracat din nou o tinuta de gala pentru o receptie tinuta la Palatul Buckingham. A purtat rochia Jenny Packham pe care ati vazut-o mai sus la nunta regala din Iordan, in luna iunie. A accesorizta-o cu diadema Lover’s Knot care a apartinut Reginei Mary.

Pe 8 decembrie 2023, Printesa de Wales a avut o aparitie angelica la concertul Together at Christmas pe care il gazduieste anual la Westminster Abbey. A purtat un palton Chris Kerr, pulover Kiltane Scotland, pantaloni Holland Cooper x Victoria Magrath, cercei Van Cleef & Arpels, geanta Strathberry si pantofi Gianvito Rossi.

Mai jos puteti descoperi cele mai frumoase tinute purtate atat de Printesa de Wales dar si de alte doamne elegante din familiile regale ale Europei in ultimii patru ani.

Citește în continuare