Skip to content

Fast X, cel mai recent film din franciza Fast & Furious, va fi disponibil pe SkyShowtime incepand din 23 decembrie. Pe langa echipa de la primele filme, acum le avem in distributie si pe Helen Mirren si Charlize Theron

Fast X, al 10-lea film din seria Fast & Furious, va fi disponibil pentru vizionare in exclusivitate pe SkyShowtime incepand de sambata, 23 decembrie.  

De-a lungul a numeroase misiuni si in ciuda unor sanse aproape imposibile, Dom Toretto (Vin Diesel) si familia lui si-au pastrat calmul si au infruntat si depasit orice dusman care li s-a pus in cale. Acum, se confrunta cu cel mai mortal adversar pe care l-au intalnit vreodata: o amenintare teribila, aparuta din umbrele trecutului, alimentata de dorinta de razbunare sangeroasa si hotarata sa distruga aceasta familie si tot ceea ce Dom iubeste, pentru totdeauna.

In Fast Five din 2011, Dom si echipa sa l-au eliminat pe Hernan Reyes, abominabilul rege brazilian al drogurilor, si i-au distrus imperiul pe un pod din Rio De Janeiro. Insa ce nu stiau ei era ca fiul lui Reyes, Dante (Jason Momoa din Aquaman), fusese martorul intamplarii si ca acesta si-a petrecut ultimii 12 ani punand la cale un plan pentru a-l face pe Dom sa plateasca pretul suprem.

Complotul lui Dante va imprastia familia lui Dom din Los Angeles pana in catacombele Romei, din Brazilia pana la Londra si din Portugalia pana in Antarctica. Se vor construi noi aliante si vor reaparea vechi inamici. Dar totul se schimba cand Dom afla ca propriul sau fiu de 8 ani (Leo Abelo Perry, Black-ish) este tinta finala a razbunarii lui Dante.

Regizat de Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), in Fast X revin membrii distributiei originale, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena si Scott Eastwood, impreuna cu castigatoarele premiului Oscar®, Helen Mirren si Charlize Theron.

Filmul cuprinde, de asemenea, o distributie noua de exceptie, inclusiv pe Brie Larson (Captain Marvel, Room), castigatoarea premiului Oscar®, in rolul lui Tess, o reprezentanta rebela a Agentiei; Alan Richtson (Reacher, Titans) in rolul lui Aimes, noul sef al Agentiei, care nu are aceeasi simpatie pentru echipa lui Dom ca si predecesorul sau, Mr. Nobody; Daniela Melchior (The Suicide Squad, Guardians of the Galaxy Vol. 3) o interpreteaza pe brazilianca Isabel, pilot de curse de strada, puternic legata de trecutul lui Dom; iar legendara Rita Moreno, castigatoare a premiului Oscar®, joaca rolul Abuelitei Toretto, bunica lui Dom si Mia.

Citește în continuare