Skip to content

Prezentatorii si castigatorii Globurilor de aur primesc cadouri de 500.000 dolari. Ceremonia e la noapte la Los Angeles. Participa Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Jared Leto, Jodie Foster

Prezentatorii si castigatorii ceremoniei anuale vor primi o geanta cadou „exclusivista” in valoare de 500.000 de dolari, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul oficial al Globurilor de Aur.

Punga de cadouri, care este prezentata ca fiind „The Ultimate Gift Box”, a fost realizata de revista de lux Robb Report special pentru premiile Globurile de Aur, care isi propune sa onoreze in fiecare an cele mai bune realizari din film si televiziune.

De asemenea, parte din parteneriatul acestui an, publicatia Robb Report a facut o contributie „generoasa” la Fundatia Globurile de Aur pentru „a sprijini artele, educatia, jurnalismul, proiectele umanitare si organizatiile non-profit dedicate imputernicirii comunitatilor subreprezentate in cadrul industriei de divertisment”, se arata in comunicat.

Geanta cadou contine peste 35 de produse de lux, de la vouchere pentru un avion privat pana la o sedinta cu un artist tatuator celebru.

Toti cei 83 de prezentatori si laureati ai ceremoniei Globurilor de Aur 2024 vor primi punga cadou care are o valoare de peste 500.000 de dolari, insa unele produse exclusive vor fi oferite doar catorva persoane selectate. Toti prezentatorii si castigatorii serii vor primi mai multe experiente de calatorie, inclusiv o vacanta de 5 zile in Indonezia la bordul iahtului Celestia Phinisi, in valoare de 50.000 de dolari, si o „experienta de lux” de cinci zile la Ritz-Carlton Grand Cayman, in valoare de 20.000 de dolari. Daca doresc, pot primi un tatuaj de 2.500 de dolari de la Atelier Eva.

De asemenea, vor primi mai multe articole de infrumusetare, inclusiv o masca de fata cu LED de la CurrentBody (380 de dolari), un ser pentru ochi cu trufe (114 dolari) si o crema de 250 de dolari de la Le Domain. Intre cadouri se mai afla si mai multe produse alimentare si bauturi de lux, precum o sticla de Komos Varietals (200 de dolari).Un invitat va primi sase sticle din cel mai scump vin din lume, Liber Pater, un cadou in valoare de 193.500 de dolari, in timp ce un destinatar norocos va primi o pereche de cercei de smarald Coomi x Muzo de 69,000 de dolari.

Festivitatea anuala de decernare a premiilor, cu sediul in Beverly Hills, a fost  in mijlocul unor controverse in ultimii ani dupa ce o ancheta a Los Angeles Times din 2021 a dezvaluit ca Asociatia presei straine de la Hollywood (organismul de votare a premiilor) nu avea niciun membru de culoare.

Cu toate acestea, in acest an, Globurile revin in intervalul lor obisnuit de duminica pe CBS si spera sa recastige telespectatori. Ceremonia plina de vedete va fi transmisa in direct de la hotelul Beverly Hilton si este prezentata de comediantul Jo Koy. Printre prezentatorii premiilor sunt Dua Lipa, Matt Damon, Don Cheadle, Elizabeth Banks, Jared Leto, Jodie Foster, George Lopez, Will Ferrell si  Oprah Winfre; printre filmele aflate in cursa pentru trofee la ceremonia din 2024 se numara Barbie, care conduce detasat, cu noua nominalizari, urmat de Oppenheimer (opt), Killers of the Flower Moon si Poor Things (cate sapte).

Citește în continuare