Skip to content

„Emily in Paris” revine intr-o reclama dedicata Jocurilor Olimpice 2024. Intre timp, parizienii se pot inscrie pentru a aparea ca figuratie in noul sezon al seriei. Filmarile incep pe 22 ianuarie.

Cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor pentru al patrulea sezon Emily in Paris, actrita Lily Collins revine in rolul simpaticei Emily pentru o reclama NBC Sports dedicata transmisiunilor TV de la Jocurile Olimpice 2024 care vor avea loc in aceasta vara in capitala Frantei.

Este prima aparitie lui Emily Cooper din ultimele 12 luni, de la lansarea sezonului 3 Emily in Paris, pe 22 decembrie 2022.

Collins o joaca pe Emily in fata directorilor NBC in timp ce le prezinta acestora o uniforma aurie semnata de Pierre Caudault, un designer fictiv din serialul creat de Darren Star.

In stilul caracteristic, foarte animat, cu mult entuziasm, Emily incearca sa ii convinga pe directorii NBC de uniforma pe care alergatorul profesionist Noah Lyles ar trebui sa o poarte in cadrul finalei de 100 de metri de la Jocurile Olimpice. Acesta ar urma sa alerge intr-un ansamblu auriu si lucios, la fel de excentric precum tinutele purtate de Emily la jobul ei.

„Noah va purta o creatie a legendarului designer Pierre Cadault”, declara Emily in clip in timp ce dezvaluie uniforma inspirata parca dintr-un videoclip hip-hop. Tinuta este completata de un halat auriu imprimat cu mesajul “I’m the one” pe spate.

Cand este intrebata daca Lyles va putea sa concureze in siguranta intr-o astfel de tinuta incrustata in lanturi, Emily ezita: „Um, da, a fost testata. Este sigur. Poate nu si pentru ceilalti alergatori, dar vorbim doar despre Noah!”, raspunde ea in timp ce rade nervos.

Filmarea trece apoi la o scena comica in care Lyles sprinteaza pe pista si isi asigura medalia de aur, in timp ce ceilalti concurenti se chinuie sa alerge in urma pelerinei aurii care devine un obstacol in calea lor. Reclama se finalizeaza cu Emily care exclama “Traiasca Noah! Traiasca Olimpiada!” in timp ce ii stropeste pe directorii NBC Sports cu sampanie, facand aluzie la brandul fictiv Champere pe care il promoveaza in cadrul serialului.

Lily Collins nu este singura vedeta la care NBC a apelat pentru a promova transmisiunile dedicate Jocurilor Olimpice.

Bineinteles, asocierea dintre Emily in Paris si Jocurile Olimpice este perfecta, personajul Emily a devenit iconic si a atras o multime de vizitatori in capitala Frantei, unde se vor desfasura probele olimpice din aceasta vara. Majoritatea locurilor publice din Paris in care a fost filmat serialul cu Lily Collins vor fi transformate in lunile urmatoare in spatii pentru competiile olimpice.

Pe langa Collins, NBC a dezvaluit ca Snoop Dogg va fi corespondent special pentru acest eveniment, oferind la intervale regulate reportaje pentru emisiunile dedicate JO care incep pe 26 iulie.

Cantareata Megan Thee Stallion si fostul fotbalist american Peyton Manning au filmat de asemenea reclame pentru NBC Sports de la JO.

Pe 22 ianuarie vor incepe filmarile pentru al patrulea sezon Emily in Paris care a fost intarziat cu mai bine de 8 luni din cauza grevelor de la Hollywood.

Anuntat in urma cu doi ani, sezonul 4 Emily in Paris ar fi urmat sa fie filmat in vara anului trecut si difuzat in aceasta iarna pe Netflix. Din cauza grevelor scenaristilor si actorilor de la Hollywood care au durat pana spre inceputul iernii — Emily in Paris este o productie americana —, serialul a fost pus pe pauza. 

Intre timp, Lily Collins a linistit fanii seriei printr-o aparitie la conferinta Tudum, dedicata celor mai importante productii exclusive Netflix, anuntand ca sezonul al patrulea va incerca sa raspunda unor intrebari importante legate de soarta personajelor principale. 

“Are Alfie inima franta? Isi va primi Gabriel steaua Michelin? Vor merge Mindy si trupa ei la Eurovision? Va dura dragostea reaprinsa a lui Sylvie? Si intrebarea la care ne gandim cu totii: vor fi Emily si Gabriel in sfarsit impreuna?”, au fost cateva dintre intrebarile la care se va raspunde in noul sezon.

Desi Collins nu a dezvaluit prea multe despre ceea ce o asteapta pe Emily, a lasat sa se inteleaga ca personajele vor merge la Roma: “Ne asteapta mai multa distractie, mai multa moda si, bineinteles, mai multa drama. In timp ce inima lui Emily va ramane mereu fidela Parisului, viata ei ia o intorsatura neasteptata in acest sezon. Sa nu fiti surprinsi sa o gasiti intr-o vacanta la Roma.”

Intre timp, francezii se pot inscrie pentru a aparea ca figuratie in noile episoade Emily in Paris.

Potrivit platformei EnVols, oricine locuieste in Paris sau in regiunea Ile-de-France se poate inscrie pentru a aparea in sezonul 4 Emily in Paris. 

Filmarile vor incepe pe 22 ianuarie si se vor incheia la Paris in luna mai a acestui an, urmand ca dupa aceea sa continue cel mai probabil la Roma.

Pentru a face parte din figuratia serialului, parizienii se pot inscrie pe siteul CastProd unde se cauta “diversi femei si barbati, de toate felurile, cu un stil parizian chic, cu varste intre 16 si 70 de ani”.

Toti cei care aplica trebuie sa-si lase datele de identitate, fotografii color, recente, detalii legate de inaltime, greutate si masuratorile corporale si disponibilitatea pe care o au pentru filmari in perioada ianuarie-mai 2024. 

Fiecare persoana va fi platita cu 94,94 euro pentru 8 ore de filmare (tarif standard) si bonusuri pentru orele suplimentare, programul include si o pauza de masa de 60 de minute. Cei care vor trebui sa asiste si la repetitii vor fi remunerati cu 15,53 euro.  Mai multe detalii aici.

Citește în continuare