Skip to content

Tot ce trebuie sa stiti despre sezonul 4 „Emily in Paris”. Din cauza Jocurilor Olimpice si a grevelor de la Hollywood, povestea lui Emily se muta la Roma.

Sezonul 3 al serialului „Emily in Paris” a avut premiera in decembrie 2022, in mod obisnuit sezonul al patrulea urma sa fie lansat la un an distanta. Din cauza grevelor actorilor si scenaristilor de la Hollywood, noile episoade nu au fost filmate si se estimeaza ca vor fi lansate abia anul viitor. In plus, din cauza Jocurilor Olimpice de la Paris, actiunea serialului se va muta la Roma. Mai jos descoperiti tot ce trebuie sa stiti despre sezonul 4 din „Emily in Paris”.

Imediat dupa premiera sezonului 2 pe Netflix in decembrie 2021, „Emily in Paris” a fost reinnoit pentru inca doua sezoane. Datorita succesului seriei, se asteapta ca povestea sa continue si dupa aceea.

Chiar daca nu a fost bine primit de criticii de specialitate, serialul este un mare succes in randul publicului deoarece ofera o evadare din realitate si propune un tip de romantism si de comedie care imbina elemente din mai multe filme si seriale de succes din trecut precum „Sex and The City” si „Gossip Girl”.

Finalul sezonului 3 a fost unul dintre cele mai neasteptate, povestea a ramas in suspans iar destinul lui Emily ar urma sa fie continuat intr-o serie de noi episoade care erau in plan sa fie filmate zilele acestea la Paris. Insa evenimentele de la Hollywood au impiedicat acest lucru iar povestea lui Emily se va reorienta spre un alt mare oras european cu o istorie si o arhitectura bogata.

In timpul evenimentului Tudum: A Global Fan Event desfasurat in luna iunie de Netflix la São Paulo, Brazilia, reprezentantii companiei de streaming au oferit o privire de ansamblu asupra celui de-al patrulea sezon in care personajele vor pleca intr-o vacanta la Roma. 

Momentan nu se stie daca toata actiunea se va desfasura la Roma insa conjunctura grevei de la Hollywood si evenimentele de la Jocurile Olimpice nu vor permite producatorilor sa filmeze la Paris la finalul acestui an.

Publicatia americana Variety a dezvaluit ca filmarile ar fi trebuit sa inceapa in luna august, fiind amanate initial pentru luna octombrie din cauza grevei scenaristilor. Greva presupune ca niciun scenarist american inscris in uniunea Writers Guild Association (inclusiv scenaristii „Emily in Paris”) nu are voie sa lucreze pana la solutionarea problemelor.

In plus, studioul unde se filmeaza Emily in Paris sezonul 4, Cité du Cinema, este rezervat pentru Jocurile Olimpice care incep in decembrie 2023 si se termina in octombrie 2024.

Complicand si mai mult lucrurile, actorii de la Hollywood se afla intr-o greva care se presupune ca va dura pana spre finalul anului, ceea ar impinge programul de filmare al serialului spre inceputul anului viitor. 

Daca grevele actorilor si scenaristilor se incheie inainte de octombrie, este posibil ca sezonul 4 sa se filmeze la Paris inaintea lunii decembrie. Apoi, ar putea merge la Roma pentru a finaliza proiectul.

Un singur lucru este cert: noile episoade nu vor fi lansate in decembrie 2023, asa cum era de asteptat. Estimarile actuale plaseaza debutul sezonului 4 spre vara 2024, la mai bine de un an si jumatate distanta de la cel mai recent capitol al povestii.

Lily Collins, care o interpreteaza pe simpatica Emily Cooper, a inregistrat un scurt mesaj video adresat fanilor de la Tudum in care a spus ca „s-au intamplat atat de multe lucruri la care avem nevoie de raspunsuri. Se poate spune cu siguranta ca am incheiat intr-o nota dramatica sezonul trecut si, surpriza, nu se termina aici. Este Alfie inca cu inima franta? Isi va primi Gabriel steaua Michelin? Vor merge Mindy si trupa la Eurovision? Si ce se va intampla cu Camille?”

Collins a rostit si intrebarea pe care telespectatorii si-au pus-o inca din primul sezon: „Oare Emily si Gabriel vor fi in sfarsit impreuna?”. Ulterior a adaugat ca noul sezon va aduce mai multe distractie, moda si drame: ”in timp ce inima lui Emily va ramane mereu fidela Parisului, viata ei ia cateva rasturnari de situatie neasteptate in acest sezon. Sa nu fiti surprinsi daca o veti gasi intr-o vacanta la Roma”. 

In ciuda criticilor, „Emily in Paris” a devenit unul dintre cele mai populare show-uri de pe Netflix. Cel de-al doilea sezon a fost urmarit timp de 107,6 milioane de ore in prima saptamana.