Skip to content

Emily in Paris, noul serial senzatie al Netflix, va avea si sezoanele 3 si 4.

Dupa o lansare a sezonul 2 inaintea Craciunului cu vizionari care au plasat serialul in Top 10 global Netflix, cu locul 1 in 94 de tari, si cu 107,6 milioane de ore de vizionare intre 22 si 26 decembrie, era aproape evident ca va continua serialul „Emily in Paris”.

Serialul care o urmareste pe Emily (Lily Collins), o ambitioasa directoare de marketing de douazeci si ceva de ani din Chicago, care obtine pe neasteptate un loc de munca la Paris atunci când compania ei achizitioneaza o companie franceza de marketing de lux, e un fel de Sex and The City in Paris pentru noua generatie de tinere de 20 si ceva de ani. In sezonul 2, Emily calatoreste de la Paris pe Riviera franceza, inclusiv in Saint-Tropez.

Conform Netflix, urmatorul sezon va fi filmat din nou la Studiourile din Paris, la periferia capitalei franceze, in primavara sau vara. Sunt explorate si alte locatii, inclusiv Londra.

Serialul, care a fost lansat in octombrie 2020 si a facut senzatie imediat, atragând peste 58 de milioane de gospodarii in primele 28 de zile pe platforma de streaming, reaseaza piata productiilor comerciale cu produse de brand extension care aduc bani in plus producatorilor. Exista un magazin Emily in Paris, cosmetice Emily in Paris si, probabil, ca gama de produse se va largi cu fiecare sezon.

Serialul a obtinut doua nominalizari la premiile Emmy, pentru cel mai bun serial de comedie si pentru cel mai bun design de productie pentru un program narativ.

„Emily in Paris” este gandit de Darren Star, care mai are in  palmares seriale de succes care au influentat generatii de tineri  – „Sex and the City”, „Beverly Hills, 90210” si „Melrose Place”. Star filmeaza chiar in aceste zile pentru un nou serial, „Uncoupled” – tot pentru Netflix – la care productia se va termina pana la sfarsitul lunii, iar apoi este de asteptat sa se dedice scrierii sezonului 3 din „Emily in Paris”.

Citește în continuare