Skip to content

Dupa Creative Emmy, in aceasta noapte se decerneaza premiile mari Emmy. Producatorul roman Carmen Pepelea e nominalizata pentru Wednesday si va fi prezenta la ceremonia care poate fi urmarita live si in Romania.

Dupa Creative Emmy’s de saptamana trecuta (care a celebrat echipele tehnice de la filmele de televiziune), in aceasta noapte la Los Angeles  se vor decerna premiile Emmy “cele mari”, adica cele care vor onora pentru a 75-a oara cele mai bune productii americane de televiziune in prime-time.

Ceremonia va fi transmisa in direct in Romania de postul de televiziune AMC la noapte de la ora 2.00, in versiunea originala, live, fara traducere iar de la ora 22:00, publicul va putea vedea un rezumat al galei, dublat in limba romana tot pe AMC.

Producatorul roman, Carmen Pepelea, care este nominalizata ca producatorul al serialului Wednesday care s-a filmat in tara noastra, va fi prezenta pe covorul rosu si la ceremonia  istorica care aniverseaza cei 75 de ani de premii pentru televiziunile americane.

Carmen Pepelea este singurul producator de film din Romania parte din The Producers Guild of America (PGA) si a fost producator si pentru filme ca Wonder Woman,  300: Rise of an Empire, Voyagers, The Whisleblower sau seriale ca The Romanoffs si Sons of Liberty.

Wednesday a avut 12 nominalizari la aceasta editie a premiilor Emmy, iar in prima sesiune de decernare de premii, 3 dintre cei patru romani nominalizati (Art directorul Adrian Curelea, Adina Bucur ca parte a echipei de costume,  si makeup artist Bianca Boeroiu) au primit cate un Emmy. Intre nominalizarile pentru acest serial s-a mai aflat si Oana Bardan pentru efecte vizuale speciale.

Ceremonia din acest an va avea loc la Teatrul Peacock din Los Angeles si va fi prezentata de comediantul Anthony Anderson. Anderson a aparut in „Me, Myself and Irene”, „Scary Movie 3”, „Kangaroo Jack” si a primit anterior sapte nominalizari consecutive la premiile Emmy pentru cel mai bun actor principal intr-un serial de comedie, trei nominalizari la Globurile de Aur si trei nominalizari la Critics’ Choice Award pentru rolul sau popular din „Black-ish”.

Daca vreti sa urmariti live pe AMC, iata programul celei dea 75-a editie a Emmy Awards Show si The Emmy Awards Red Carpet Special

  2:00 – 3:00 | Evenimentul de pe covorul rosu

  3:00 – 6:00 | Ceremonia de decernare a premiilor Emmy.

Puteti vedea insa o versiune editata de 60 de minute, subtitrata in romana pe acelasi canal de televiziune AMC (care se receptioneaza in tara noastra), de la ora 22.00

Printre detaliile despre ceremonie dezvaluite se numara reuniuni ale distributiei de exceptie si omagieri aduse unor seriale de televiziune de succes care acopera peste sapte decenii, inclusiv The Sopranos, Martin, Cheers, Grey’s Anatomy, Saturday Night Live Weekend Update, All in the Family, Ally McBeal si I Love Lucy.

Printre prezentatorii recent confirmati se numara Christina Applegate (Dead to Me), Carol Burnett Peter Dinklage (Game of Thrones), Coleman Domingo (Euphoria), Tom Hiddleston (Loki).

Citește în continuare