Skip to content

A aparut un nou trailer pentru sezonul 4 din House of Cards (video)

  • envelope icon

Premiera noului sezon din House of Cards se apropie, iar producatorii tocmai au mai lansat un teaser pentru a ne tine in priza.

 

Acest scurt clip ne prezinta o ceremonie in cadrul careia Doug Stamper, mana dreapta a lui Frank Underwood, incepe sa sape o groapa, iar apoi ii ofera lopata personajului intrerpretat de Kevin Spacey.

Scena se termina cu un ropot de aplauze si cu fotografii din partea presei.

Acest teaser poate simboliza faptul ca Doug va face in continuare treaba murdara a lui Underwood, asa cum s-a intamplat si in sezoanele trecute. Cei care au urmarit actiunea de pana acum, ar trebui sa stie la ce ma refer cand spun: Rachel Posner, Peter Russo sau Heather Dunbar.

La inceputul acestui an a mai aparut un teaser pentru noul sezon, in care Frank Underwood are un discurs electoral foarte convingator.

Sezonul 4 din House of Cards va fi disponibil integral pe Netflix incepand cu 4 martie 2016. Speram ca pana atunci sa primim si noi acces la episoadele din acest serial pe conturile de Romania. 

Momentan avem acces la ele doar folosind proxy-uri, iar asta nu mai e o varianta viabila pentru ca e posibil sa ne trezim cu conturile suspendate.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *