Skip to content

Activitati urbane cu cei mici. Locuri kid-friendly din Bucuresti

După venirea pe lume a unui copil mulți părinți aleg să se concentreze exclusiv pe creșterea și îngrijirea lui, neglijând activitățile pe care le aveau înainte de apariția noului membru al familiei.

Ieșirile în oraș cu prietenii ajung să fie de cele mai multe ori de domeniul trecutului, însă există și soluții pentru ca viața socială a părinților să nu fie afectată. Una dintre ele constă în adaptarea locurilor unde ieșim în oraș, astfel încât să îi putem lua și pe cei mici. În acest mod părinții au ocazia să se relaxeze alături de prieteni, iar copilul trăiește experiențe noi, benefice pentru dezvoltarea lui.

Nu orice loc este însă potrivit pentru ieșirile cu copiii. Înainte de alegerea terasei sau a restaurantului unde vrem să ieșim, trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte, cum ar fi:

– Dacă există sau nu spațiu de joacă pentru copii

-Dacă este un loc zgomotos și aglomerat sau mai degrabă unul retras și liniștit

– Dacă meniul conține preparate sănătoase care pot fi servite și copiilor

Pentru că vremea încă ține cu noi, terasele și grădinile de vară sunt o alegere potrivită pentru ieșirile în oraș alături de cei mici. Unul dintre locurile kid friendly din București este J’ai Bistrot, un bistro cochet situat pe Calea Griviței 55, într-o locație intimă și primitoare, înconjurată de copaci și verdeață. Spațiul este unul destul de generos, acoperit cu pietriș și amenajat cu mese și băncuțe de lemn, printre care cei mici se pot distra în voie. În ceea ce privește meniul, oferta este destul de generoasă și include supe, paste, salate și deserturi, care pot fi servite și copiilor. Dacă nu aveți încă planuri de weekend și vreți să vă bucurați de primele zile de toamnă în inima orașului, J’ai Bistrot este alegerea potrivită.

Sursă foto: Facebook J\’ai Bistrot

Citește în continuare