Skip to content

Actorul Nick Cannon, din nou la scoala

Actorul Nick Cannon, pe care multi dintre noi il stiu nu numai datorita rolurilor din filme de succes sau din cel de moderator de la faimoasa emisiune de televiziune America’s Got Talent, ci si pentru a fost sotul lui Mariah Carey, s-a apucat din nou de scoala.

 

Nick, in varsta de 35 de ani, s-a inscris la Howard University din Washington, D.C., acolo unde si-a facut si o prima fotografie de dinainte de inceperea cursurilor, prin care si-a anuntat fanii de pe Instagram ca va absolvi in 2020. Imaginea il mai arata pe boboc imbracat in blugi si geaca de piele, cu un ghiozdan Louis Vuitton in spate. Nick Cannon a absolvit liceul in 1998, dar nu a urmat niciodata cursurile unei universitati.

Se pare ca povestea de acum e foarte asemanatoare cu cea a personajului Devon Miles  pe care Nick l-a interpretat in serialul Drumline. De altfel, unul dintre vedetele din film, Orlando Jones, n-a ramas indiferent la auzul acestei vesti si i-a scris pe Twitter: Tine minte, Nick, ai ajuns la timp daca ai ajuns cu 5 minute mai devreme. Ai intarziat, daca ai ajuns la timp! Felicitari!

 

Citește în continuare