Skip to content

Actrita Jodie Comer (Killing Eve, The Last Duel) a parasit scena in timpul unui spectacol pe Broadway acuzand probleme de respiratie. In New York e o criza a calitatii aerului ca urmare a unui incendiu de vegetatie din Canada

J

Jodie Comer are recenzii entuziaste pentru interpretarea sa in piesa de teatru „Prima Facie” care acum se joaca si pe Broadway, dar si-a surprins publicul cand a iesit de pe scena dupa doar 10 minute in urma cu 2 zile.

Reprezentatia din 7 iunie a fost intrerupta din cauza crizei calitatii aerului din New York, au spus oficialii teatrului.

Martorii oculari spun ca Comer a spus publicului ca nu putea respira din cauza aerului, iar un manager de scena a ajutat-o sa coboare de pe scena dupa aproximativ 10 minute de la debutul reprezentatiei de dimineata. Spectacolul a fost reluat de la inceput la scurt timp dupa aceea, dublura lui Comer, Dani Arlington, preluand rolul, a confirmat pentru Variety un purtator de cuvant al teatrului.

Orasul New York se afla in a doua zi in care calitatea aerului este teribila, ca urmare a fumului de la incendiul de vegetatie din Canada care sufla in directia sa. Orasul este scaldat intr-o nuanta galbena, aerul este greu de respirat si miroase ca un foc de tabara aprins.

„Prima Facie” s-a jucat anul trecut la Teatrul National din Londra si a fost nominalizat la patru premii Tony, inclusiv unul pentru interpretarea lui Comer in rolul unui avocat.

Prima Facie este o piesa de teatru de Suzie Miller. Povestea o urmareste pe Tessa, o avocata specializata in aparare penala a carei viziune asupra sistemului juridic se schimba dupa ce este agresata sexual. Spectacolul a fost nominalizat la cinci premii Laurence Olivier, fiind premiat pentru Cea mai buna piesa noua si Cea mai buna actrita pentru Jodie Comer.

Printre temele e care le abordeaza textul se numara modul in care martorii in cazurile de agresiune sexuala trebuie sa furnizeze dovezi clare pentru a se obtine o condamnare, situatie foarte umilitoare pentru victima.

Britanica Jodie Comer a devenit cunoscuta in lumea intreaga in 2018 cand a inceput sa interpreteze rolul Villanelle in serialul Killing Eve de la BBC America, castigand un premiu al Academiei Britanice de Televiziune si un premiu Primetime Emmy. Pentru rolul unei asistente medicale in filmul de televiziune Help (2021), a castigat un alt premiu al Academiei Britanice de Televiziune.

Ati mai putut-o vedea in Free Guy si in drama de epoca The Last Duel (ambele in 2021).

Citește în continuare