Skip to content

Adele – When We Were Young ([email protected] Awards)

  • envelope icon

Adele s-a revansat dupa momentul live nereusit de la Premiile Grammy si a cantat superb la Brit Awards 2016 When We Were Young, piesa care va fi urmatorul single promovat de pe recentul 25.

Adele a plecat acasa si cu un brat de premii, asa cum era de asteptat, dupa ce albumul 25 si single-ul Hello au facut istorie pe ambele maluri ale Atlanticului. In stilul sau obisnuit, cantareata a acceptat premiile jumatate plangand, jumatate injurand ca nu ii vine sa creada si a tinut sa isi manifeste sustinerea publica fata de Kesha.

Toata lumea se astepta la un moment excelent la Premiile Grammy, pentru ca Adele nu e genul de cantareata care sa dea rateuri, dar tehnica i-a jucat feste chiar atunci cand era mai important. Intr-un interviu cu Elle, luat dupa live-ul de la Grammy, Adele a povestit cu umor ce a facut mai departe si ne-a aratat inca o data ca e un om care oricare altul si reactioneaza perfect normal in cazul dezamagirilor. Lista completa a premiilor cu care Adele a plecat acasa de a Brits o gasiti aici.

V-a placut momentul ei live?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *