Skip to content

A fost facut public afisul Joker: Folie à Deux. Saptamana viitoare se lanseaza si trailerul, premiera mondiala e pe 4 octombrie

Cum in octombrie se lanseaza Joker: Folie à Deux, studioul producator Warner Bros a inceput campania de promovare cu teasinguri care dezvaluie treptat detalii din productie.

Ieri a fost facut public afisul oficial si a fost anuntat ca primul trailer al sequel-ului ca fi prezentat pe 9 aprilie.

Posterul, care a fost distribuit de contul oficial X/Twitter al Jokerului, este unul impresionant, care ii prezinta pe Jokerul lui Joaquin Phoenix si pe Harley Quinn a lui Lady Gaga dansand sub o lumina care straluceste printr-o fereastra. Sa fie oare din interiorul zidurilor spitalului de stat Arkham sau dintr-o inchisoare? Oricum ar fi, ei par sa se afle in interiorul unui fel de cladire din caramida.

Joker este imbracat in smoching si tine in mana o tigara, in timp ce Harley este imbracata intr-o rochie alba si are machiaj rosu pe toata fata, ceea ce ar putea fi de la un sarut al lui Joker.

Posterul prezinta cuvintele „The World is a Stage” si are marcata ziua premierei: 4 octombrie 2024.

Imaginea posterului este foarte asemanatoare cu una pe care regizorul Todd Phillips a facut-o publica de Ziua Indragostitilor, dar care ii prezenta pe cei doi pe acoperisul unei cladiri.

Viitorul trailer ar trebui sa ne dezvaluie in sfarsit mai multe detalii concrete despre ceea ce ne putem astepta de la acest film.

Se zvoneste ca va fi un musical, iar aceste imagini si posterul sunt cumva in aceasta directie, amintind de musicalurile anilor 40-50.

Primul film a avut premiera in 2019 si a avut un succes urias.

Filmul a incasat 335,4 dolari in box office-ul intern, dar a trecut pragul de 1 miliard de dolari la nivel international, cu 728,6 milioane de dolari de pe alte piete. Filmul a adaugat 56,9 milioane de dolari din vanzarile VOD, DVD si Blu-Ray.

Joker-ul lui Todd Phillips trebuia sa fie initial un film de sine statator, dar receptia surprinzatoare a criticilor a dus la o continuare.

Pentru primul film a fost un buget estimat intre 55 si 70 de milioane de dolari, dar noul film va fi masiv, intrucat se asteapta ca bugetul sa fie in jur de 200 de milioane de dolari. Salariul lui Joaquin Phoenix pentru a-si relua rolul lui Arthur Fleck/ Joker este estimat la 20 de milioane de dolari, iar Lady Gaga va primi 12 milioane de dolari pentru rolul Harley Quinn.

Joker: Folie à Deux va fi lansat in cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Citește în continuare