Skip to content

Airbnb angajeaza 12 persoane pentru un an sa calatoreasca in jurul lumii si sa descopere experientele proprietatilor listate. Puteti sa va inscrieti pana la 30 iunie

Compania Airbnb a anuntat recent ca este in cautarea a 12 persoane care sa calatoreasca in jurul lumii si sa experimenteze experientele puse la dispozitie de platforma, fie locuri de cazare sau tipuri de evenimente.

Cum pandemia a transformat din ce in ce mai multi angajati in nomazi digitali, si propunerea Airbnb este asemanatoare: angajarea pentru un an de zile si credit pentru cazare, indemnizatie de transport, sugestii de listare si experiente locale pe care cele 12 persoane le vor incerca si raporta mai departe companiei, activitatea propriu-zisa fiind similara cu un studiu calitativ. Conform statisticilor Airbnb, in 2020, aproape unul din cinci oaspeti Airbnb Homes (19%) a folosit Airbnb pentru a calatori si a lucra de la distanta.

Profilul candidatilor variaza de la calatori solo la familii cu copii, astfel incat toate categoriile de public sa fie reprezentate la acest job. Aplicatiile se pot face pana pe 30 iunie, aici, iar programul va dura 12 luni consecutive, din iulie 2021 pana la iulie 2022 – dintre care zece luni vor include calatorii si vor locui in proprietatile companiei din intreaga lume, mai exact 4 milioane de locuri de cazare pe care platforma le ofera.

Conform Raportului Airbnb privind Calatoriile si Viata, ponderea sejururilor de 28 de zile sau mai mult pe Airbnb a crescut cu 10%, comparand 2019 cu primul trimestru din 2021. 11% dintre cei care au rezervat un sejur pe termen lung in 2021 au raportat ca traiesc un stil de viata nomad, iar 74% din consumatori si-au exprimat interesul de a locui intr-un alt loc decat locul in care isi are sediul angajatorul lor, dupa ce pandemia s-a incheiat. Mai mult, conform informatiilor platformer din 2019, la fiecare 1.000 de oaspeti intr-un set de 30 de destinatii au sustinut cel putin noua locuri de munca locale.

Vila trupei Los del Rio, cei care au cantat “Macarena”, este disponibila pentru inchiriere. Anuntul a fost facut pe platforma AirBnb, iar Los del Rio va intampina oaspetii pentru doua nopti si va petrece timpul cu cei patru oaspeti norocosi.

Rezervarea se deschide pe 28 iunie la ora 16:00 CEST pentru un sejur de doua nopti care va avea loc pe 3 august 2021 pentru un grup de patru oaspeti, iar costurile sunt de doar 25 euro pe noapte (plus taxe si taxe).

Pentru cei care nu vor castiga weekendul cu Los del Rio, acestia mai pregatesc o experienta, tot cu arome spaniole. Trupa va gati, dansa, canta si vor impartasi povesti din culisele anilor 90’ si din experienta lor artistica. Si acest eveniment are loc tot pe platforma AirBnb, iar rezervarile sunt disponibile tot pe 28 iunie la ora 16:00 CEST, aici, preturile fiind de 25 euro.

Complet renovata, casa lui Claude Monet din satul francez Giverny poate fi inchiriata pe Airbnb. Este cunoscuta si sub numele de Casa Albastra.

Proproprietatea a fost cumparata de Claude Monet la finalul secolului al XIX-lea, “pentru ca gradina casei era ideala pentru a cultiva legumele pe care iubea sa le gateasca singur”, dupa cum scrie in descrierea casei pe Airbnb.

Casa se afla in satul francez Giverny, unde artistul a locuit vreme de 43 de ani, pana la moartea sa, in anul 1926. Casa cu trei dormitoare a fost complet renovata in anul 2016 si este inconjurata de o gradina, care se intinde pe o suprafata de 1500 mp. A fost mobilata cu obiecte de mobilier atat noi, cat si vintage. Se afla intr-o zona linistita a asezarii franceze, insa este aproape de magazinele locale.

Costul cazarii in Casa Albastra 173 de euro pe noapte, insa turistii pot inchiria si doar un dormitor, ca o varianta mai ieftina. Parisul este la 40 de minute distanta, cu trenul. Casa o puteti gasi, spre inchirere, aici.

Citește în continuare