Skip to content

Ajutor de Mos Craciun: delicii gourmet de la Deluxe pentru un Craciun Magic alaturi de prieteni si familie

De la an la an, invatam fiecare dintre noi sa pretuim calitatea, sa nu facem risipa alimentara, si sa cautam cel mai bun raport calitate pret pentru fiecare dintre produsele pe care le avem pe masa de Sarbatori.

De-a lungul anilor, ati vazut ca echipa urban.ro este un consumator constant si fidel al produselor din gama Deluxe de la Lidl care ne ajuta sa avem un Craciun Magic la un pret accesibil. Ne place ca putem aseza pe masa de sarbatori multe feluri de preparate cu un efort minim si ca le putem achizitiona in portii care evita risipa.Mai presus de orice, ne plac preparatele care nu doar ca sunt foarte gustoase si foarte rafinate, ci sunt intr-o varietate generoasa care ne salveaza mult din timpul aglomerat in aceasta perioada a anului.

Asa cum bine stiti, zilele acestea, in calitate de Ajutorul lui Mos Craciun avem cate o propunere de cadou pe zi, si la fel ca in fiecare an, credem ca produsele din gama Deluxe pot fi un cadou frumos pentru cinele cu prietenii.

Si in acest an, toti cei care ajung in magazinele Lidl, pot alege sa celebreze Craciunul cu bucate alese, din gama Deluxe, in editie limitata. Gama cuprinde o selectie variata de produse & specialitati: de la mancaruri festive rafinate, pana la cadouri dulci pentru cei dragi, toate la un pret accesibil. Putem avea pe masa de Sarbatori platouri de gustari aratoase ca cele din postarile de pe retelele sociale, iar ele sa fie insotite de voia buna a prietenilor si relaxarea unui timp castigat cu gust.

In fiecare saptamana, pana la finalul anului, in magazinele Lidl aveti ocaziza sa descoperiti noi produse gourmet din gama Deluxe pentru retete surprinzatoare din bucataria internationala, cu deserturi, dulciuri tematice sau chiar un vin bun la un pret accesibil.

Puteti merge pe mana noastra pentru gustari care sa includa inele de creveti, salam nobil, crema de branza proaspata, jamon-ul Serrano Reserva, foietaje cu unt in care sa adaugati tartinabilele preferate ale prietenilor sau care va amintesc de copilarie, toate din gama Deluxe, care pot fi insotite si de Lichiorul Crema Deluxe.

Noi am incercat si somonul in foietaj, tagliatellelle facute cu mult Parmigiano Reggiano, tot din gama Deluxe si ne-am rasfatat cu un sufleu de ciocolata si batoane de nuga dulce.

Stiti ce cadou simpatic puteti face ca ajutor de Mos Craciun pentru orice prieten in zilele de sarbatori cand ii veti vizita? Panettone cu stafide si vin spumant. Nu va rezista nimeni acestei tentatii, credeti-ne pe cuvant.

Gasiti aici catalogul Deluxe ca sa va inspirati si pentru alte cumparaturi gourmet la un pret accesibil.

Pentru noi la urban.ro sunt importante valorile pe care le transmitem cu fiecare gest al nostru in fiecare zi, inclusiv de Sarbatori.

Stiti ca ne plac lucrurile frumoase, cu o estetica speciala, ca suntem gurmanzi (v-am prezentat unele dintre cele mai rafinate restaurante din lume), ca punem pret pe maniere si politete nu doar de Sarbatori (aveti aici un ghid de maniere pentru vizite si party-uri de Sarbatori), dar si pe calitatea cu  rost, fara risipa, cu bun gust si responsabilitate.

Va dorim sarbatori cu alegeri responsabile si inteligente, cu momente care sa se transforme in amintiri de neuitat si, mai ales, Un Craciun Magic cu gust. Cu gama Deluxe de la Lidl Romania.

Citește în continuare