Skip to content

Adrian Sina, Akcent – shooting foto nou

  • envelope icon

Adrian Sina, liderul Akcent, a pregatit un shooting foto nou inaintea lansarii noului single! Artistul a compus peste 20 de melodii in vara asta!

Adrian Sina este unul dintre cei mai profilici si talentati compozitori si producatori din Romania iar lista lunga a hiturilor sale nationale si internationale este pe cale sa devina si mai lunga.

Cea mai buna veste pe care artistul a primit-o recent este ca va avea inca un copil cu iubita lui, Anca Serea. Bucuria aceasta l-a facut sa declare intr-un interviu ca Cele mai mai hituri pe care le-am compus sunt copiii mei!

Artistul a petrecut ultimele luni in studio, inspirat si hotarat sa creeze lucruri noi, sa se reinventeze cu o noua atitudine, un nou sound. Intr-un interviu recent acordat unei publicatii din India, acolo unde Akcent se bucura de un succes nebun, liderul trupei a declarat:

Da, am produs single-uri ce au ajuns hituri foarte mari pentru alti artisti. Am lucrat foarte bine cu Andreea Banica, Lora, Alina Eremia, Sandra N sau Antonia. Nu mi-e teama sa produc hituri pentru altii, imi place sa colaborez cu oameni talentati. In arta si in afaceri nu exista orgoliu.

 

Adrian a compus si produs peste 20 melodii noi in vara asta, o parte dintre ele vor intra pe noul sau album iar celelalte sunt destinate altor artisti ce au trecut prin studiourile Premium Artist.

Intre timp, solistul a realizat un nou shooting foto cu Vali Barbulescu ca un preview al noului single si videoclip la care lucreaza sub numele Akcent. Cel mai recent single lansat de Akcent a fost Chimie intre noi strangand peste 10 milioane de vizualizari.

LIKE it?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *