Skip to content

Alexandra Stan canta la Vocea Romaniei

  • envelope icon

Alexandra Stan, renumita cântăreață de talie internațională care a extaziat întreg globul cu piesa Mr. Saxobeat, va fi invitată în ediția de săptămâna aceasta.

Vineri seară bătălia pentru marea finală Vocea României se va da în platoul vocilor! Săptămâna trecută a fost una plină de emoție și tensiune atât pentru concurenți, cât și pentru antrenori. Publicul a decis cine sunt preferații săi pentru a continua în competiția vocilor, iar antrenorii au ales cu cine vor să meargă mai departe spre marele trofeu. Au rămas opt concurenți în show, urmând ca după mare confruntare de vineri doar patru să urce pe scenă și să demonstreze că merită să câștige trofeul Vocea României.

Alexandra a pregătit un moment special pentru Vocea României și va urca pe scenă alaturi de baletul emisiuni – PRO Dance, cu care colaborează și pentru proiectele sale.

Alexandra spune despre momentul pe care l-a pregătit: “Sunt tare nerăbdătoare să cânt în premieră noul meu single, Vanilla Chocolat, pe scena de la Vocea României. Îmi place cum arată noul format și se vede frumos de cealaltă parte a sticlei . Sunt convinsă că și atmosfera din platou o să îmi placă, iar emoția concurenților o să mă molipsească. Emoțiile concurenților sunt la cote maxime, iar seara se anunță a fi una WOW pentru telespectatorii Vocii. Dacă până acum concurenții au demonstrat ce pot, vineri show-ul va fi ridicat la un alt nivel, iar ei vor da toată energia pentru a arăta ca sunt cei mai buni.

Săptămâna aceasta ei au fost alături de antrenorii lor, repetând de dimineața până seara pentru a învăța cum să se descurce cât mai bine pe scenă și să transforme prestația lor într-un moment extraordinar, care să ajungă la inimile telespectatorilor.

Cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă au ales melodii care să pună în valoare calitățile vocale ale concurenților, și care să garanteze un show de excepție. Piese precum At last de la Eta James, I Who Have Nothing a lui Tom Jones, Shook Me All Night de la celebrii AC/DC, dar și E Bine, E Bine, E Foarte Bine a Mirabelei Dauer, sunt doar câteva dintre cântecele care vor răsuna pe timbrele unice ale concurenților, în această vineri de la 20:30 în platoul vocilor.

În etapele show-urilor live, românii pot da calificative concurenților prin aplicația “Fii Antrenor”, care a strâns deja peste 210.000 de descărcări. Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații prin intermediul aplicației, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play. De asemenea, site-ul finalisti.protv.ro, stă la dispoziția tuturor telespectatorilor care pot ghici cine vor fi cei patru finaliști și pot intra în cursa pentru un Opel Corsa 2015.

Voi pe cine sustineti?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *